[VELIKA GALERIJA] Erste mini rukometna liga Dalmacije: RK Dugopolje ostvarilo fantastičan rezultat

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U nedjelju je u Splitu održan četvrti kvalifikacijski turnir Erste mini rukometne lige Dalmacije.

Rukometni klub Dugopolje je na turniru nastupilo sa pet ekipa. U konkurenciji dječaka naši rukometaši nastupili su u sve tri kategorije (2007., 2008. i 2009. godište), dok su u konkurenciji djevojčica nastupili u godištima 2007. i 2009. Iako oslabljeni brojnim izostancima i ovaj put su ostvarili veliki uspjeh. U grupnoj fazi natjecanja u 16 susreta ostvarili su čak 15 pobjeda. Nažalost taj jedan poraz koštao je ekipu dječaka 2007. godišta prolaska u polufinale, tri ekipe su imale po dvije pobjede i poraz, zbog lošije međusobne gol razlike naši rukometaši su tu završili nastup.

U konkurenciji dječaka rođenih 2009. i mlađih poslije četiri pobjede u grupnoj fazi uslijedio je dvoboj u polufinalu sa starim znancima iz HRK Izviđač, u vrlo dobro utakmici zahvaljujući agresivnijoj igri u obrani i efikasnoj u napadu RK Dugopolje ostvario je pobjedu i prolaz u finale. U finalu ih je čekala ekipa Zadra koju su u zanimljivoj utakmici uspjeli svladati i podići pehar za prvo mjesto.

U konkurenciji dječaka 2008. poslije tri pobjede u grupnoj fazi, uslijedio je susret u polufinalu sa RK Vodice, nažalost nešto lošija izvedba u obrani i par promašenih zicera odveli su Vodičane u finale. Ipak u susretu za treće mjesto, iako dodatno oslabljeni Dugopoljci su uspjeli smoći snage i u tvrdoj utakmici sa malo golova, pogotkom u zadnjim trenutcima svladali su RK Zadar 2013 i time osvojili treće mjesto.

U konkurenciji djevojčica rođenih 2007. naše rukometašice osvojile su drugo mjesto. Poslije tri pobjede u grupi u polufinalu su svladale RK Petason Vranjic, nažalost u finalu tijesan poraz od RK Korčula. U susretu na jednu loptu više spretnosti i sreće imale su Korčulanke.

U konkurenciji djevojčica rođenih 2009. i mlađih Dugopoljke su također osvojile drugo mjesto. Poslije tri pobjede u grupi i polufinalu su svladali ŽARK Split. U neizvjesnom susretu u finalu sa rukometašicama HRK Izviđač, od koji su bili bolji u grupi, nažalost poslije izvođenja šesteraca više umješnosti su pokazale djevojčice iz Hercegovine i zasluženo osvojili prvo mjesto.

Za dva tjedna igrat će se završni turnir Erste mini rukometne lige, također u Splitu, veselimo se novim nastupima RK Dugopolja i nadamo se novim pobjedama!

Poredak:

Djevojčice rođene 2007. godine: 
1. Korčula,
2. Dugopolje,
3. Petason Vranjic

Djevojčice rođene 2008. godine: 
1. ŽARK Split,
2. Petason Vranjic 1,
3. Čapljina

Djevojčice rođene 2009. godine: 
1. Izviđač,
2. Dugopolje,
3. Grude.

Dječaci rođeni 2007. godine: 
1. Solin,
2. Hvar,
3. Izviđač

Dječaci rođeni 2008. godine: 
1. Izviđač 1,
2. Vodice,
3. Dugopolje.

Dječaci rođeni 2009. godine: 
1. Dugopolje,
2. Zadar 2013,
3. Izviđač.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img