[VELIKA GALERIJA] Održan 3. Vranjača kup u mini-rukometu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U subotu je u Kotlenicama, na lokaciji Crkveni doci u organizaciji RK Dugopolje i TZ Dugopolje, održan 3. Vranjača kup, turnir u mini-rukometu za djevojčice i dječake. Ove godine na turniru su se natjecali dječaci i djevojčice rođeni 2008. i mlađi. U konkurenciji djevojčica sudjelovalo je 8 ekipa, a u konkurenciji dječaka 11 ekipa.

U natjecanju djevojčica prvo mjesto osvojile su djevojčice ŽARK Split koje su finalu svladale Mini Sunce iz Biograda 9:7. U susretu za 3. mjesto RK Jerkovac svladao je ekipu ŽRK Hvar sa 4:2.

RK Dugopolje je nastupilo sa dvije ekipe. Ekipa broj 1 zauzela je 5. mjesto. U susretima u grupi nažalost dva tijesna poraza od RK Jerkovac i ŽARK Split, te pobjeda nad ŽRK Hvar 2 nisu bili dovoljni za borbu za medalje. U razigravanju za plasman pobjede protiv naše druge ekipe i ŽRK Hvara 2. Druga ekipa RK Dugopolja sastavljena od djevojčica rođenih 2009. i 2010. zauzela je posljednje mjesto. Prikazale su na trenutke jako dobu igru, ali utakmicama sa godinu ili dvije starijim curama ipak nisu uspjeli doći do pobjede.

U natjecanju dječaka prvo mjesto je osvojila prva ekipa RK Dugopolje u finalu svladavši RK Mini sunce iz Biograda 10:5. U susretu za treće mjesto RK Jadro iz Solina svladao je RK Vodice sa 10:8.

Prva ekipa RK Dugopolja nanizala je 4 pobjede u grupi (RK Opus, RK Solin 1, RK Mladost i RK Jadro 2), te zatim u četvrtfinalu bili su bolji protiv RK Kamička, u polufinalu protiv RK Jadro 1 i na kraju veliko slavlje nakon pobjede nad biograđanima.

Druga ekipa nažalost nije uspjela proći grupu. Ekipa sastavljena od dječaka 2008., 2009. i 2010. godišta zabilježila je četiri poraza i pobjedu u grupi što je bilo dovoljno za 9. mjesto.

Veliku čast svojim prisustvom ukazao je bivši hrvatski rukometni reprezentativac i osvajač zlatne olimpijske medalje iz Atlante 1996. Zoran Mikulić.

Organizatori se žele zahvaliti komunalnom poduzeću Dugopolje na pomoći pri organizaciji turnira, zatim DVD Dugopolje u čijim su prostorijama smjestili svoje goste iz RK Mladost iz Donjeg Miholjca, te tvrtki Maraska koja je osigurala sokove i slatkiše za sudionike turnira.

RK Dugopolje je zahvalio svim ekipama koje su sudjelovali, ostalim gostima, starijim članovima RK Dugopolje i njihovim roditeljima, te svima koji pomogli u organizaciji ovog jedinstvenog sportskog događaja s porukom da se vidimo i dogodine na 4. Vranjača kupu!!!

POREDAK DJEČACI:

 1. RK Dugopolje 1
 2. RK Mini sunce
 3. RK Jadro 1
 4. RK Vodice
 5. RK Solin 1
 6. RK Mladost
 7. RK Kamičak
 8. RK Opus
 9. RK Dugopolje 2
 10. RK solin 2
 11. RK Jadro 2

NAJBOLJI IGRAČ: Marko Silić – RK Dugopolje

NAJBOLJI VRATAR: Mate Čulin – RK Dugopolje

NAJBOLJA PETORKA TURNIRA: Ivan Buzov (RK Dugopolje), Matej Barbarić (RK Dugopolje),Jadran Drašković (RK Jadro), Marko Kazija (RK Mini sunce) i Mirko Milovac (RK Mini sunce).

POREDAK DJEVOJČICE:

 1. ŽARK Split
 2. RK Mini sunce
 3. RK jerkovac
 4. ŽRK Hvar1
 5. RK Dugopolje 1
 6. ŽRK Hvar 2
 7. RK Mladost
 8. RK Dugopolje 2

NAJBOLJA IGRAČICA: Tina Ravlić – ŽARK Split

NAJBOLJA VRATARKA : Maja Pedisić – RK Mini sunce

NAJBOLJA PETORKA TURNIRA: Anđela Balas (ŽARK),Maria Pauk (ŽARK), Maja Pedisić (RK Mini sunce), Vanessa Bebić (RK jerkovac) i Antonia Vlahović (ŽRK Hvar).

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vurušić: Da je ostala Jugoslavija, Plenković i Milanović danas bi bili članovi CK SKH

Diskurs predsjednika Republike i predsjednika Vlade za TNT su komentirali Vlado Vurušić (Jutarnji list) i Mladenka Šarić (One nastupaju). “Sukob...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img