WhatsApp uskoro počinje s prikazivanjem oglasa na kartici za ‘Statuse’

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Potpredsjednik WhatsAppa Chris Daniels potvrdio je The Economic Times kako će uskoro početi s prikazivanje oglasa na kartici za ‘Statuse’.

Na žalost svih korisnika WhatsAppa, stigla je službena potvrda da su šefovi Facebooka otkrili kako zarađivati i na megapopularnoj aplikaciji za slanje poruka. Ipak je vrijeme da WhatsApp vrati dio od 19 milijardi dolara koliko su za njega dali 2004. godine. Potpredsjednik WhatsAppa Chris Daniels potvrdio je The Economic Times kako će uskoro početi s prikazivanje oglasa na kartici za ‘Statuse’.

“Stavljat ćemo oglase u ‘Statuse’. To će biti primarni način monetizacije, ali i prilika da klijenti dođu do ljudi na WhatsAppu”, potvrdio je Daniels, piše RTL.

Inače, statusi na WhatsAppu funkcioniraju slično kao Stories (Priče) na Instagramu ili Facebooku ili kao Snapchatu. Korisnici mogu objaviti kratke postove i videa koja nestaju unutar 24 sata. Na Snapchatu se oglasi mogu prikazivati između priča, a Instagram ima sponzorirane objave koje se prikazuju korisnicima. Ne zna se kad će točno ovo stići, a ranije se spominjala sljedeća godina, prenosi USA Today.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Biskup Križić na 76. obljetnicu Bleiburške tragedije izrazio čuđenje što je izjava jednoga saborskog zastupnika da je poslije rata trebalo biti mnogo više ubijenih,...

Biskup Križić na početku homilije rekao je da „naša domovina nije teritorijalno velika, ali usprkos tome ima premnoga mjesta koja su...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img