Nakon što su prije gotovo mjesec i pol dana svoje prvenstveno natjecanje započeli seniori Hrvatskog Dragovoljca, od ovog vikenda isto očekuje i juniorsku ekipu dugopoljskog kluba. Mladi Crni nastupaju u 1. HMNL Jug, juniori – grupa 2.

Kao i svake godine u juniorskoj momčadi događaju se velike promjene u igračkom kadru. Kao glavni razlog tome nameće se izlazno godište igrača, odnosno neki igrači imaju više godina nego što je dozvoljeno za nastup u juniorskom prvenstvu. Tako će Mladi Crni i u ovu sezonu ući sa novim igračkim kadrom. Mahom su to igrači kadetskog uzrasta koji su iskusili užitak juniorskog futsala i u prošlogodišnjem izdanju prvenstva.

Trener juniorske momčafdi je prvotimac Hrvatskog Dragovoljca Petar Petranić. Dojučerašnji kapetan juniora, koji je sada također član prve ekipe Crnih, Mateo Bosančić od ove sezone imat će ulogu pomoćnog trenera juniorske ekipe. Na terenu kapetan mladih Crnih bit će Toni Perkov, dok će dokapetan biti Toni Bosančić-Iveta. Kao pojačanja iz MNK Ustanika došli su Stipe Bartulović koji je prošlu sezonu igrao zapaženu ulogu, kao i Kažimir Sovulj.

MNK Hrvatski Dragovoljac u ovu sezonu ulazi u sa sljedećim igračkim kadrom:

Vratari: Hrvoje Bosančić, Božo Crnjac, Duje Bilić, Antonio Čulin

Igrači: Toni Perkov, Toni Bosančić-Iveta, Luka Roso, Mate Balić, Stipe Bartulović, Roko Mladin, Ante Bartulović, Kažimir Sovulj, Marin Kalac, Josip Balić-Pavlinović, Marko Vilić, Ante Balić, Luka Bosančić, Leonardo Pandža, Sandro Lozić, Tomislav Kovač.

Na čelu s predsjednikom Željkom Kovačevićem-Kovom klub se zahvalio svim igračima koji su u proteklim sezonama odlično predstavljali fustal akademiju Hrvatskog Dragovoljca. Svojim igrama, pristupom i ponašanjem, kako na terenu tako i van njega, pokazali su put nasljednicima u Crnom dresu.

To će mladi Crni imati priliku pokazati već danas. Svoju prvu utakmicu juniori Hrvatskog Dragovoljca igraju protiv vršnjaka iz Konobe Tomić. Osim ove dvije ekipe u ovosezonskom izdanju juniorskog prvenstva natječu se još i Split, Mejaši, Bačvice, Torcida, Genius, Hajduk, Olmissum i Universitas Split.

Utakmica između Hrvatskog Dragovoljca i Konobe Tomić igra se u dvorani OŠ Kraljice Jelene s počekom u 13:15 sati.