20/06/21

“40 dana za ŽIVOT” u Splitu!

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
Ovogodišnja korizmena kampanja “40 dana za život” započela je na  Pepelnicu, 17. veljače, a završava na Cvjetnicu 28. ožujka. Tijekom korizme vjernici  će u 33 hrvatska grada, na 35 mjesta bdjenja, moliti  i bdjeti za zaustavljanje pobačaja. Također, svi su vjernici pozvani postiti i moliti i u svojim domovima, kako bi u našoj domovini pobjedila kultura života.

U Splitu  su započeli novu, korizmenu molitvu za nerođene na 2 mjesta bdjenja! Pred  splitskim RODILIŠTEM mole narednih 40 dana svaki dan od 6 do 18 sati (vikendom neprekidno).

Pred POLIKLINIKOM CITO  su povećali broj sati bdijenja i ove korizme mole svaki dan od 6 do 18 sati!!!

“Korizmenih 40 dana molitve za nerođene posvećujemo Presvetom Srcu Isusovu. Predajmo Mu naša srca, nakane bdjenja, sve sudionike i cijelu Inicijativu! Neka učini naša srca po svojem Srcu, blagom i poniznom i blagoslovi svaku žrtvu” – poručuju iz Inicijative za život i pozivaju da im se  svi pridruže  u ovom milosnom vremenu u našem gradu i budimo glas za one koji glasa nemaju!

dp/Foto: dp
- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Udruge civilnih stradalnika Domovinskog rata poručile Škori: ‘Za koju domovinu se bori vaš Domovinski pokret?’

Zajednica udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata u priopćenju je u nedjelju prozvala predsjednik Domovinskog pokreta Miroslava Škoru da svojim...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img