Ako ste cijepljeni možete osvojiti BMW na lutriji! Austrijska pokrajina organizira lutriju!

0
35
Foto: Pixabay.com / kroativ.at

Gornja Austrija je savezna pokrajina s najvećom incidencijom u posljednjih 7 dana u Austriji. Broj novih infekcija svakodnevno raste, a broj cijepljenih dugo je stagnirao na ionako niskoj razini. Prateći ideju Gradišća, gornjoaustrijske vlasti odlučile su organizirati nagradnu igru odnosno lutriju za cijepljene.

Sada su izašli i detalji lutrije. Tako se osim prve nagrade automobila BMW, može osvojiti i još 1.000 drugih nagrada kao što su motocikl, putovanja, razni elektronički uređaji. Lutrija za cijepljene traje od 15. studenog do 14. siječnja.

Evo prvih detalja:

– glavna nagrada lutrije je BMW i3. Auto i ostale nagrade bit će izvučene među svim cijepljenima u Gornjoj Austriji. Tako i među onima koji su se već ranije cijepili.
– Tu je još 1.000 nagrada iz područja turizma, sporta, kulture, slobodnog vremena i elektronike. Primjerice: motocikl, letovi za razgledavanje Gornje Austrije, bonovi za let iz zračne luke Linz, ljetovanje u toplicama, ski karte, hotelski bonovi, ulazak u životinjske parkove itd.

– lutrija o cijepljenju traje od 15. studenog do 14. siječnja.

Ove osobe mogu sudjelovati:

– Prihvatljive su osobe koje su navršile 18 godina na referentni datum 31. prosinca 2021. i koje su također cijepljene “prema preporukama” do 31. prosinca 2021.

– “prema preporuci” znači da su potrebna dva djelomična cijepljenja cjepivom odobrenim u Austriji, javlja KROATIV.at

Anita M.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here