Foto: Screenshot YouTube

Luka Modrić je prvi puta ove sezone utakmicu počeo kao starter, k tome je dobio čast da kao kapetan izvede momčad Reala na travnjak novog, obnovljenog Santiago Bernabeua.

Vrpcu je u drugom dijelu predao Nachu Fernandezu koji je u nastavku ušao u igru. Odigrao je Modrić 77. minuta, a prema ocjenama Sofascorea bio je jednako dobar kao i čovjek odluke Jude Bellingham. Obojica su utakmicu završila s visokom ocjenom 7,8. Bolju ocjenu dobio je tek Toni Kroos (8,2) koji je odigrao samo drugo poluvrijeme.

Carlo Ancelotti bio je zadovoljan učinkom svojih veterana i najstarijih igrača u momčadi.

– Kod Kroosa i Modrića problem je minutaže, ali ne i kvalitete. Kada god su ušli s klupe u igru uvijek su dali svoj doprinos. I dalje su najbolji, s kim ih mogu uspoređivati? Za mene su najbolji i točka. Istina je da će oni i dalje biti jako bitni, ali ne više samo za rezultate Reala, nego da ova mlada momčad može nastaviti napredovati – poručio je Ancelotti.

Pernar: Ovo je bila točka preokreta za borbu protiv ljevičara

Pernar se nakon toga nekoliko puta oglasio na Facebooku, a u posljednjoj objavi komentirao je kako je došlo do toga da su mu glavna meta ljevičari.

“Raspudić toga nije bio svjestan, on je htio nekakav “ideološki moratorij” s onima koji na majicama imaju sliku noža i nerođenog djeteta, nesvjestan toga da to nisu ljudi s kojima se može racionalno razgovarati”, rekao je poručio da živimo u posljednjim vremenima.