BELJAK POZVAO SVA TRI ČLANA U SPLITU DA PRIJEĐU POD ŠATOR IVICE PULJKA I IZDAJU HDZ, KOALICIJSKOG PARTNERA U 1. KRUGU

0
Foto: N1

HSS-ov Krešo Beljak oglasio se na fb-u i pozvao sva tri člana HSS-a u Splitu koji su “stranačku markicu” u prvom krugu izbora zalijepili uz HDZ, na prijeđu pod šator Ivice Puljka i podrže ga u drugom krugu izbora. Evo što je Beljak napisao na Facebooku:

“SPLITSKI HSS-OVCI, ISPRAVITE SVOJU OČITU POGREŠKU I U DRUGOM KRUGU GLASAJTE ZA IVICU PULJKA!

Šutio sam i trpio brojne (opravdane) kritike na činjenicu da HSS u Splitu podržava HDZ. I pravdao tu neprirodnu koaliciju slobodnom odlukom lokalne organizacije. No, više neću!

Iako će gospodin Ivica Puljak i tako pobijediti, jer ovi mafijaši, lažljivci, mutikaše i banditi nemaju, na sreću apsolutno nikakve šanse. Ali nek se zna da je i to malo HSS-ovaca što ih je ostalo u HSS – Gradska organizacija Split na kraju ipak izabrala pravu stranu. Stranu protiv mraka, kriminala i laži u kojima cijelu državu HDZ drži već 30 godina.

Samobor je jedan od najčistijih gradova u Hrvatskoj, ili je barem bio do prije godinu dana, a Đogašu poručujem da prije ovakvog laprdanja, posjeti Samobor i uvjeri se iz prve ruke kako izgleda jedan sređeni, uredni, europski grad. Mada, uvjeren sam da će to vidjeti i u Splitu kroz kratko vrijeme, naravno kao vječna opozicija.

Isto tako, pozivam sve HSS-ove organizacije koje koaliraju ili imaju namjeru u budućnosti koalirati s pravomoćno osuđenom kriminalnom organizacijom, da dobro razmisle kakvu štetu rade HSS-u, stranci koja je doduše mala, ali zato čista “ko suza” od bilo kakvih afera i kakvu štetu čine sami sebi i svom ugledu.

Učinite to sami, ne čekajte odluku vrha stranke (koja će vrlo skoro i tako doći) jer puno bolje je biti u opoziciji čistog obraza, nego na vlasti s mafijašima, lažljivcima, prevarantima i kriminalcima”, napisao je Beljak.

Anita M.