22/06/21

Bolje babu ženit neg` u vojsku krenit

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Neobične vijesti dolaze nam iz uvijek zanimljive Ukrajine.

Mladić od 22 godine je oženio bakicu od 80 godina, a sve to kako bi izbjegao služenje u oružanim snagama. Međutim tu nevjerica ne staje. Mladoženja je ni manje ni više nego unuk mlade.

Pokazalo se da je osamdesetogodišnja bakica (iz Vinice, Ukrajina) s kojom je 22-godišnji mladić sklopio brak, ustvari s njim u srodstvu odnosno njegova baka. Novinari su uspjeli pronaći nevjestu koja im je kazala da je njen suprug odavno preminuo te kako je ona udovica. Da se ponovno vjenčala i to s unukom Aleksandrom, saznala je od seoskog načelnika. Čuvši tu vijest, bakica je briznula u plač.

Naime, kako smo već rekli mladoženji je ovaj brak bio prijeko potreban da bi izbjegao služenje u vojsci. Nejasno je kako je uspio pribaviti dokumente o sklopljenom braku te ih predati u vojni odsjek gradske uprave. Također je priložio i dokumente o invalidnosti svoje novopečene supruge kojoj je potrebna skrb, zbog čega je on u nemogućnosti odazvati se služenju u postrojbama ukrajinske vojske

Nadležni ured u vojnom odsjeku smatra da je ovaj brak fiktivan, a što će dokazivati i u sudskom postupku pa mladiću prijeti zakonska odgovornost za prijevaru.

Sourcevesna.ru
Previous articlePolovičan uspjeh rukometaša
Next articleAnna Édes
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Macan objašnjava zašto sad odjednom Plenković ide u Brezovicu: Tri godine nema izbora pa može raditi što hoće

Andrej Plenković prvi će put kao premijer sudjelovati na obilježavanju Dana antifašističke borbe u šumi Brezovica kraj Siska. I...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img