BOMBA IZ DUGOPOLJA! HDZ-ova vlast riješila problem dalekovoda! Za godinu dana bit će izmješten

0
Foto: Dugopolje-org

Već nekoliko godina traje mukotrpna borba aktualne općinske vlasti Dugopolja s HEP-om oko izmještanja trenutne trase dalekovoda Konjsko koji prolazi sredinom mjesta Dugopolje.

Možemo Vas ekskluzivno izvijestiti da je ovaj pritisak dugopoljskih vlasti urodio plodom i da su svakodnevni pritisci u vidu dopisa i telefonskih propisa na svim razinama dali rezultate. Argumenti HEP-a kako su njihova mjerenja davala prihvatljive rezultate elektromagnetskih zračenja nisu pokolebala općinske vlasti na čelu s načelnikom Pericom Bosančićem da se ovaj problem riješi jednom za svagda, te da se ovim izmještanjem oslobodi i prostor koji se može iskoristiti na puno načina.

Kako Dugopolje.org saznaje već su otpočeli i pregovori s “državom” o dodjeli ovog vrijednog resursa u općinsko vlasništvo. Izmještanje će se dogoditi i to vrlo brzo pa će vizura Dugopolja uskoro izgledati sasvim drugačije. Kako Dugopolje.org saznaje nova trasa dalekovoda ići će paralelno s autoputom.

Svi prijepori oko lokacije Dječjeg vrtića koji se nalazi u širem pojasu dalekovoda ovim činom postaju bespredmetni i zdravlje malih Dugopoljaca nitko neće dovoditi u pitanje zbog možebitnog elektromagnetskog zračenja, kao i na ostalim dijelovima Dugopolja u zoni dalekovoda.

Važno je istaknuti kako ova operacija Općinu Dugopolje neće koštati ni kune, a na kraju će još i zaraditi na zemljištu za koje vjerujemo da će “država” vrlo brzo “pokloniti” Općini Dugopolje, sve zahvaljujući HDZ-ovoj vlasti u Općini koja ima “uspravnicu” preko županije sve do Markova trga.

Ukupna vrijednost ove investicije za HEP će iznositi 32,6 milijuna kuna bez PDV-a, a ovo je i prilika da naši poduzetnici kroz različite radove i dodatno zarade kroz različite obrtničke ili smještajno ugostiteljske usluge, dakle jedan dio od ovog kolača će ostati u Dugopolju.

  • *Tekst je satiričnog karaktera primjeren datumu objave