BOMBAŠ S KVARNERA: MARIN MILETIĆ DAO PODRŠKU ĐOKOVIĆU, NAPAO AUSTRALIJU ZA MJERE I POSTUPKE PA DOŽIVIO SALVU NEGATIVNIH KOMENTARA

0
Foto; Screenshot

U svom komentaru on je optužio druge komentatore za licemjerje. Jasno, licemjeri su u Miletićevoj interpretaciji svi koji smatraju da je Australija imala pravo zadržati Đokovića.

Situacija u kojoj se našao ponajbolji tenisač svijeta Novak Đoković izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. Svojim komentarom trendu popularnosti hashtaga #djokovic pridružio se i riječki političar Marin Miletić. U svom komentaru on je optužio druge komentatore za licemjerje. Jasno, licemjeri su u Miletićevoj interpretaciji svi koji smatraju da je Australija imala pravo zadržati Đokovića.

– Licemjernih li ljudi ovdje pa da čovjek ne povjeruje. Ako netko ima viška vremena vidjet ćete hrpu njih koji se glasno zalažu da migranti uredno prelaze granicu bez putovnice, bez covid potvrda. A onda ti isti reže na Đokovića koji je prebolio COVID i najbolji je tenisač svijeta, komentirao je Miletić.

Međutim, na ovaj twitt nije dobio željenu reakciju. Uslijedio je cijeli niz komentara koji propituju Miletićev navodno kršćanski svjetonazor, pitajući se, primjerice, ovako: “Hahahaha…, koje kršćansko milosrđe. Migranti raus, ali razmaženi bogataši zaslužuju empatiju. Koja kognitivna disonanca…”

Drugi su pak Miletića upozorili da je Đoković covid bolovao davno i da mu to ne bi vrijedilo čak niti za zimovanje u Austriji ili Italiji,  prenosi Novi list.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here