25,10,21
HomePremium SadržajBorić o imenovanjima u Upravi Holdinga: Napravili smo pogrešku jer nismo znali

Borić o imenovanjima u Upravi Holdinga: Napravili smo pogrešku jer nismo znali

Saborska zastupnica Rada Borić gostovala je u N1 Studiju uživo gdje je komentirala imenovanja u Upravi Holdinga. Podsjetimo, Tomašević je u ponedjeljak postavio novu Upravu Holdinga, no nikakvog natječaja nije bilo, već ih je imenovala Skupština Holdinga koju sada čine Tomašević i njegovi zamjenici, Danijela Dolenec i Luka Korlaet.

Zbog ovog poteza Tomaševića su kritizirali protukandidati na lokalnim izborima, ističući da je novi gradonačelnik prekršio svoja obećanja.

“U upravi može biti 11 članova. Bit će prilike da neki dođu i natječajem”, poručila je Borić.

Komentirajući situaciju s javnim natječajima, na pitanje može li se reći bili smo u krivu, Borić odgovara: “Može se reći.”

“To je gradonačelnik već rekao. Mislim da moramo naučiti u političkom životu reći – napravili smo pogrešku. To nije bilo da smo svoje birače zavaravali. Napravili smo pogrešku jer nismo znali da se neće moći tako raditi kad vidimo kakva je financijska situacija”, kazala je Borić.

O navodima da je trebala biti predsjednica Gradske skupštine kaže da ne zna čije su to špekulacije. Osvrnula se i na novog predsjednika Gradske skupštine Joška Klisovića.

“Klisović se ozbiljno kani baviti tim poslom, a ja doista nisam mislila da ću s jedne pozicije odlaziti na bilo koju drugu poziciju. Ja doista želim biti pristojna gradska zastupnica”, istaknula je.

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. to ČUDOVIŠTE iz ormara (jer tako i izgleda) nemore čuvati ni dvi nacrtane ovce na papiru…..bar bi joj jedna utekla…ma šta će ona(on) biti pristojna….najbitniji su joj semafori…šta dalje tu reč….Bože me sačuvaj!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari