13 C
Split

Bračni par Pupovac opet u napadu na “Čavoglave” i Thompsona!

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U jeku napada na HOS i  ratno znakovlje HOS-a  o čemu se  izjasnio  svatko tko  drži do sebe na hrvatskoj  političkoj i komunističkoj ljevici uz svesrdnu pomoć  lijevih medija došlo je vrijeme da se ode korak dalje.  Svi ljevičari su rekli što su imali i polako im prijeti  opasnost da  ta tema padne u zaborav do neke druge prilike, vjerojatno do  komemoracija u Jasenovcu.

Iz rukava je opet izvučen  “džoker zovi”. Na Jutarnjem listu  oglasila se    supruga Milorada Pupovca  Slavica Lukić  i žestoko napala DORH da “odugovlači s odlukom hoće li prihvatiti inicijativu za ulaganje izvanrednog pravnog lijeka protiv pravomoćne presuda Visokog prekršajnog suda kojom je Marko Perković Thompson oslobođen prekršajne odgovornosti za uzvikivanje poklika “Za dom spremni” na početku ratne budnice “Bojna Čavoglave”.

Slavica Lukić navodi da je do sada  već tri puta pisala požurnice i upite stanja ovog predmeta. Naučila žena pitati. Obzirom koliko piše  DORH-u oni moraju imati  jednog zaposlenog koji će  samo njoj odgovarati na njene upite.  

Tiska  ona  DORH kako bi  isti što prije  proslijedio ovaj predmet Ustavnom sudu  kako bi  Ustavni sud odlučivao o  izvanrednim pravnim lijekovima po prijavi subrata joj u poslu  Zorana Pusića koji je 9. lipnja prošle godine u sjedištu DORH-a u Gajevoj 30 u Zagrebu predao inicijativu za pokretanje postupka za zaštitu zakonitosti u slučaju Visokog prekršajnog suda koji je Marka Perkovića oslobodio prekršajne odgovornosti za uzvikivanje poklika “Za dom spremni” na početku ratne budnice “Bojna Čavoglave”..

Inicijativu je uputila Antifašistička liga Hrvatske (vole antifašisti koristiti riječ Hrvatska u genitivu).

Da je Slavica Lukić toliko požurnica napisala  DORH-u i svim tužiteljstvima kako su se već zvala kroz  zadnjih  30 godina u Hrvatskoj   sigurni smo da bi  bar jedan predmet ratnog zločina srbočetničke soldateske bio razriješen.  Jedan predmet više, mir u jednoj obitelji više. 

Ovako, napad na Thompsona je uvijek zahvalna tema,  nervira veliki dio  “desničara” i dovodi u pitanje ono što je svim Hrvatima sveto, Domovinski rat koji  dobrim dijelom  simbolizira i  BUDNICA ČAVOGLAVE kpju objavljujemo u nastavku !


dp/


- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Trener Tramezzani nakon remija u Koprivnici: “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača”

Hajduk je iz Koprivnice otišao s jednim bodom. “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img