Foto: NK OSIJEK

Nogometaš Mijo Caktaš nije igrao u posljednjoj Osijekovoj utakmici protiv Gorice (0:0) zbog nedoličnog ponašanja, a sad su se pojavili i detalji cijelog incidenta. Naime, po Osijeku i okolici se naveliko bruji o tome.

Iako su iz kluba prvotno objasnili da ponajveće zimsko pojačanje nije igralo zbog ozljede zadnje lože, ubrzo se saznalo da je tulumario i pretjerao pa ga je trener Nenad Bjelica suspendirao. Ispričao se za postupke, kako treneru, tako i suigračima te je, neslužbeno, kažnjen s 10.000 eura, piše Večernji list.

Što se dogodilo?

Sada se u javnosti pojavila i kompletna priča oko skandala u kojem je sudjelovao. Naime, napadač Osijeka previše se opustio te si je u jednom noćnom klubu dopustio pokušati silom ući u ženski toalet. Pritom je i bacao američke dolare po njima kroz pritvorena vrata. Nakon toga je jedna djevojka izašla iz toaleta i rukom udarila Caktaša.

Dok se to odvijalo, jedna od žena u toaletu zvala je dečka, koji je pak htio odmah popričati s Caktašom. Naredio mu je da klekne i moli djevojke za oprost, što je nogometaš i učinio, a potom je morao napustiti klub. Što je također učinio, u suzama. 

Četiri gola u sedam nastupa

Caktaš se nakon svega vratio treninzima i trebao bi biti u kadru za vikend utakmicu u Šibeniku. U sedam nastupa za Osijek Caktaš je zabio četiri gola.

Anita M.