Čekao suprugu na kolodvoru, a ona iz vlaka izašla s ljubavnikom! Uslijedio je kaos…

0
Foto: Dugopolje org
Zbog ljubavnog trokuta i nevjerne žene koja se ne može odlučiti hoće li živjeti sa suprugom ili ljubavnikom izbio je pravi cirkus na željezničkom kolodvoru.

Kobnog dana lani u svibnju oko 21.40 sati Mirko (58) je sa sinom (16) čekao suprugu na kolodvoru u Karlovcu jer ga je nazvala pa su se dogovorili da zajedno idu doma. No, nakon što je vlak stigao na peron, iz vagona su odjednom izašli supruga (52) i njezin ljubavnik Zdravko (51).

U tom je času Mirku i njegovu sinu prekipjelo. Mirko je najprije vikao i nerazgovijetno galamio na Zdravka, a potom ga i fizički napao udarajući ga rukama po glavi. Sin ga je pak uhvatio za vrat i ugurao ga u čekaonicu te ga udario još nekoliko puta u predjelu lica.

Sjedio uz krevet

“Sve priznajem, istina je. Te noći sin i ja čekali smo suprugu da se vrati vlakom. Nismo očekivali da će doći s ljubavnikom Zdravkom. On je prije više od godinu dana uspostavio ljubavnu vezu s mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe živjeti s njim jer se u nju zaljubio.

Ja sam jednom sjedio uz krevet kad ju je Zdravko, koji je inače rastavljen, nazvao na mobitel. Rekao sam mu tada da kad već njegov brak nije funkcionirao da ostavi tuđi brak na miru, a supruzi sam rekao da se mora odlučiti, a ako ode da mi se više ne vraća.

Jednog dana moja je supruga otišla kod Zdravka i prespavala kod njega i otad je počelo stanje koje traje dulje od godine dana. Supruga je kod mene i sina dva dana u tjednu, a kod ljubavnika pet dana. U takvoj situaciji smo je čekali na kolodvoru.

20 dana zatvora

Kad je sišla iz vlaka s ljubavnikom, nisam se mogao kontrolirati te sam na Zdravka najprije vikao, a onda mu dao dva šamara. Nisam spriječio ni sina da ga napadne, jednostavno se sve otelo kontroli tada.

Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mjestu te moja i njezina cijela rodbina. Sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka jer se supruga očito ne može odlučiti sa kojim od nas dvojice želi živjeti”, požalio se Mirko na sudu.

Prekršajna sutkinja proglasila ga je ovih dana krivim i kaznila s 20 dana uvjetnog zatvora te 100 njemačkih maraka novčane kazne, protuvrijednosti u kunama. Osim toga, mora platiti i 150 kuna troškova postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti, donosi Danica hr

Anita M.