HomePremium SadržajCoca Cola bijesna na Ronalda, za jedan dan izgubili su 4 milijarde...

Coca Cola bijesna na Ronalda, za jedan dan izgubili su 4 milijarde dolara

Kapetan portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo srušio je tržišnu vrijednost Coca-Cole za milijarde dolara. Za to mu je trebao samo jedan potez.

U ponedjeljak, tijekom konferencije za novinare na Europskom prvenstvu, Portugalce su na stolu dočekale boce Coca-Cole. Ronaldo je dvije bočice Coca Cole maknuo sa stola, i zamijenio vodom

‘Pijte vodu!’ poručio je Ronaldo.

Ronaldova poruka imala je glasan odjek na društvenim mrežama, ali i u financijskom svijetu.

Marca tako piše kako su Coca Coline dionice nakon Ronaldovog poteza gotovo odmah pale sa 56.10 dolara na 55.22 dolara, što znači da je vrijednost tvrtke pala sa 242 na 238 milijardi dolara, dakle za 4 milijarde dolara.

Poznato je da Ronaldo vodi veliku brigu o svome tijelu, zato i jest toliko dobar i s 36 godina. To, dakako, uključuje i zdravu prehranu, u što nikako ne spadaju gazirana pića. Sjajnom Portugalcu ovo nije bio prvi “napad” na Coca-Colu.

Prije određenog vremena se požalio kako njegov sin Cristiano Junior ima puno potencijala da bude dobar nogometaš, ali da pije previše Coca-Cole te da je je izjavio da je ljutit na svoju djecu kada vidi da piju gazirane sokove, jedu čips i krumpiriće.

Francuska zvijezda uklonila bocu Heinekena

Nakon Ronalda sličan potez napravila je francuska zvijezda Paul Pogba. On je na konferenciji za novinare uklonio bocu Heinekena. Pogba je musliman, a za njih je alkohol zabranjen. Heineken je također sponzor Eura 2020.

Izvor: Maxportal
foto: snimka zaslona

RELATED ARTICLES

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Najnovije vijesti

nedavni komentari

google-site-verification: googled91673871e42f616.html google-site-verification=rGL3Tah1KoycISfVRpeaJyo9nIt6Cl3KPIaQunRBbqQ