Friday, September 17, 2021
HomeVijestiHrvatska‘DA TE PLJUNEM, OVO JE MOJA PLAŽA’ ‘KAKO SE USUDITE DIRATI LEŽALJKE,...

‘DA TE PLJUNEM, OVO JE MOJA PLAŽA’ ‘KAKO SE USUDITE DIRATI LEŽALJKE, NAŠE LEŽALJKE’

Još jedna ružna priča dolazi nam s naše prekrasne jadranske obale. Naime, drama je opet nastala zbog jedne “vlasnice plaže” koja je bijesno urlala na turista koji je na plaži pomaknuo ležaljke na kojima u tom trenutku nitko nije ležao.

“Jučer 27.7.2021. godine rano u jutro čovjek je na državno dobro postavio dvije ležaljke i netragom je nestao! Kako nije odmah sjeo, legao, sunčao se, kupao…nakon sat vremena oslobodio sam plažu za nadolazeće ljude! Zašto bi netko zauzimao plažu a nije na njoj”, napisao je Miroslav Rajh u objavi na Facebooku, povrh videa razjarene žene.

Nakon (zlo)čina pojavila se ona…

“Netko je ovdje silan novac uložio, a sad se tu svi skupite k’o cigani. Tamo je gradska plaža. Ova plaža ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je vidjeti, da ga pljunem, tko je to napravio”, vikla je bijesna gospođa.

‘Ovo je moja plaža’

Kada joj je  Miroslav odgovorio postala je još ljuća.

“Kako se usudite dirati ležaljke, to su naše ležaljke. Ovo je moja plaža! Plaćala sam godinama koncesiju, a sad je više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap radi takvih kao vi. Vi bi sve tuđe uzeli”, vikla je bijesna gospođa.

No, Miroslav ju je upozorio da se nalazi na javnom dobru.

“Da imate morala…”, viknula je potom ljuta žena pa nogom udarila kartonsku kutiju pizze, kao nogometnu loptu.

 “Ja moram plaćati čovjeka da ovo dođe čisiti. Sram vas bilo”, nastavila je pa potom nogom udarila i u limenku pive koji metar dalje.

Turist koji je na svom Facebooku objavio video razjarene žene rekao joj je kako će pozvati policiju. Tada je starija žena napustila plažu.

Gnjevan na žene

No, drami ovdje nije kraj…

“Kada je čovjek došao za 3-4 sata i shvatio da su mu ležaljke maknute svoju ljutnju i gnjev usmjerio je prema triju ženama koje su bile u blizini. Rekao sam mu kako sam upravo ja maknuo ležaljke, no kao da nije čuo! Danas u jutro ista priča! Lijepo pozdravi i tako počnemo razgovor i velim čovjeku da je to državno dobro i kako ne može tu stavljati ležaljke. I kako nije u redu da je jučer napao žene, da sam mu upravo ja maknuo ležaljke! I krene ovaj povisivati ton i unositi mi se u lice! Hm…

Uglavnom napravili smo balans zbog jučerašnjeg maltretiranja nježnijeg spola, tako da je pravda zadovoljena! Kada se udaljio, ponovno sam maknuo ležaljke, zločesti ja…

I onda dolazi vlasnica plaže! Inače navečer ljudi dolaze na plažu cugat i jest, a ne pokupe smeće za sobom! O čikovima neki drugi put!”, napisao je na Facebooku.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI NA POVEZNICI.

Foto : screenshot

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments