Foto: Pixabay

JEDNA je žena povela raspravu na Redditu nakon što je ispričala kako nije naišla na razumijevanje svog šefa zbog gubitka ljubimca.

Korisnica @hopechaynn objasnila je kako je dala otkaz na poslu jer joj je šef zamjerio što je htjela uzeti slobodan dan da odvede psa na eutanaziju, a njihovu je prepisku objavila na Redditu. U prvoj poruci napisala mu je da ima hitan slučaj u obitelji te da neće stići na posao, a on joj je odgovorio da mora doći u smjenu te usput pitao “što je toliko hitno”.

“To nije baš najbolji razlog”

Objasnila mu je da je bezuspješno pokušala naći zamjenu i napisala da mora odvesti svog psa na eutanaziju. “To nije baš najbolji razlog za izostanak s posla”, odgovorio joj je šef.

Žena je ostala šokirana njegovom reakcijom i obavijestila ga je da daje otkaz. Burne reakcije Njezina priča izazvala je burne reakcije.

Stotine korisnika Reddita stalo je na njenu stranu, a za poslodavca nisu imali lijepe riječi.

“Gubitak kućnog ljubimca zahtijeva vrijeme za tugu, tvoj šef je užasna osoba”, napisao je netko, a drugi dodao:

“Gubitak psa je 100 posto hitna situacija u obitelji”. “On uopće ne bi ni trebao procjenjivati je li to hitna situacija”, nadovezao se treći.

“Nikad im ne objašnjavaj o kakvoj je hitnoj situaciji riječ, to ih se ne tiče. Uostalom, nijedan razlog im neće biti dovoljno dobar”, dodao je četvrti.