Dan srednjih Škola Splitsko dalmatinske županije

0

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko dalmatinske županije u suradnji s nadležnim odjelom Ureda državne uprave Splitsko dalmatinske županije, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Split, Hrvatskom gospodarskom komorom i Obrtničkom komorom Splitsko dalmatinske županije i ove godine održava manifestaciju ‘Dan srednjih Škola Splitsko dalmatinske županije”.

Cilj manifestacije je da se sve srednje škole Splitsko dalmatinske županije predstave putem informativnih štandova u izravnom kontaktu učenicima, roditeljima i ostaloj zainteresiranoj javnosti te pruže sve relevantne informacije o nastavnim programima i upisima. Pored škola predstavit se se i druge važne institucije poput Hrvatske gospodarske komore, CARnet-a, Hrvatske obrtničke komore i Zavoda za zapošljavanje s važnim informacijama i  potrebama hrvatskog gospodarstva i obrtništva u odnosu na obrazovanje, znanja i zanimanja za kojima postoji potreba na tržištu rada.

Manifestacija “Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije 2018. godine” će se održati u subotu 12. svibnja 2018. godine od 10:00 do 15:00 sati na prostoru kazališnog trga – Trga Gaje Bulata, odnosno na platou ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu.

Svečano otvaranje predviđeno je s početkom u 11 sati.

O školama i njihovim programima govorit će učenici i njihovi profesori te će biti na raspolaganju davati odgovore na sva pitanja zainteresiranim osnovcima i roditeljima o svemu što ih zanima prije upisa. “Dan srednjih Škola Splitsko dalmatinske Županije” najbolja je prilika da se na jednom mjestu prikupe i usporede sve važne informacije na osnovu kojih će učenici donijeti konačnu odluku u koju će se srednju školu upisati.