DANIMA JE ZARAŽEN HODAO MEĐU LJUDIMA: Objavljen pozitivan test Novaka Đokovića iz prosinca, to znači da je danima širio zarazu i kršio zakone

0
Snimka zaslona

Pozitivan test na koronavirus temeljem kojeg Đoković tvrdi da ima pravo ulaska u Australiju usprkos tome što nije cijepljen danas je izašao u javnost.

Danima se špekuliralo postoji li uopće spomenuti test, ali danas su otklonjene sve sumnje. Kako piše na nalazu, Đoković je rezultat testa dobio u 20:19 sati 16. prosinca. To sada otvara jedno problematično pitanje, jer je srpski tenisač danima zaražen hodao među ljudima.

Podsjetimo, Đoković je 17. prosinca snimljen u društvu mnoštva djece kojoj je dijelio pehare i nagrade, a na fotografijama se vidi da ne drži distancu i ne nosi masku, iako je dan ranije saznao da je zaražen.

Nakon što je objavljena ova vijest, reagirao je i francuski L’Equipe, koji je objavio fotografiju Đokovića u svojoj redakciji u kojoj je 18. prosinca bio na snimanju jednog editorijala.

“Đokovićevi odvjetnici su na 35 stranica australskom federalnom sudu pokušali osporiti odluku granične policije, ali Đokovićev navodno pozitivni covid-test sredinom prosinca stvari mu više otežava nego što mu olakšava”, objavio je L’Equipe.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here