DOBIO MAHANJE! Čekao Ronalda zbog fotografije, vozio se sat vremena taksijem zbog toga i ćorak!

0
Foto: Twitter

Veliki navijač Manchester Uniteda Ali Masood taksijem je stigao u 6 sati ujutro i čekao Cristiana Ronalda u trening centru zbog fotografije, ali je na kraju ostao “kratkih rukava”.

Engleski mediji jutros pišu o vrlo zanimljivoj priči koja na kraju nije okrunjena na zadovoljstvo Alija Masooda, navijača Uniteda i velikog fana Cristiana Ronalda.

Masood je iz sat vremena vožnjom udaljenog Blackburna stigao taksijem i rano došao u trening centar Carrington gdje se Manchester United priprema za utakmicu protiv Newcastlea.

Došao je samo s jednom željom, a to je da se izbori za fotografiju sa svojim junakom. Da želi fotografiju, napisao je u poruci koju je pokazivao pored ceste kojom je prošao Ronaldo.
“Vidjet ću Ronalda. Želim imati fotografiju s njim jer je nevjerojatan čovjek. Mislim da će oduševiti ove sezone u Premiershipu”, rekao je Masood.
Navijača Uniteda iz Blackburna snimili su novinari Sky Sportsa, pa je tako dao izjavu za popularnu TV kuću i tu je poručio da je uvjeren kako će dobiti željenu fotografiju.
Ipak, Ronaldo je svojim Lamborghinijem prošao pored fanova koji su dobili “samo” mahanje. Očajni Masood je trčao za automobilom velike zvijezde, ali uzalud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here