Doktor za Grad se narugao Đogašu i Puljku: Doktor za spavanje bar je pogodija grad, drugi za svemir nije ni to. Možda bi se triba ja natjecati za dekana…

0
Fott: screenshot

Bivši gradonačelnik i kandidat Centra za mjesto splitskog poteštata Ivica Puljak i nestranački kandidat HDZ-a Zoran Đogaš jučer se održali konferenciju za medije. Jedan u Splitu, drugi u Zagrebu. 

Upravo to, bio je povod Željku Kerumu, također kandidatu za gradonačelnika, da na svom Facebook profilu prokomentira svoje protukandidate. 

– Dragi prijatelji popratio sam jučer predstavljanja obojice kandidata. Doktor za spavanje je bar pogodija grad za koji se natječe, a ovi drugi doktor za svemir nije ni to. Plasirali su iz Zagreba anketu po kojoj mora dobit neko od njih dvojice, ali to nije točno.

Bit će kako Splićani odluče, a ne nikakve PR agencije iz Zagreba. Doktor Đogaš kaže da bi bija dobar gradonačelnik jer je bio 13 godina dekan, možda bi se triba ja natjecati za dekana jer san 4 godine bija gradonačelnik.

Drugi doktor ovi za svemir vlada je zadnjih deset miseci ka da je pa s Marsa. Uskoro ću se i ja predstaviti sa svojim programom – napisao je Kerum. 

Anita M.