Domovinski pokret protiv obuke ukrainskih vojnika: Zašto nam dovodite rat u Hrvatsku?

0
Foto: Saborska TV

DP JE ZA POMOĆ UKRAJINI, ALI NE NA RISKANTAN NAČIN – PRIMIMO RANJENIKE NA REHABILITACIJU I LIJEČENJE, ALI NAORUŽANI VOJNICI ZARAĆENIH STRANA NEMAJU ŠTO TRAŽITI NA TERITORIJU RH!

Hrvatska, država s 3,9 milijuna stanovnika, koja je nakon više stoljeća težnje za neovisnošću prije 31 godinu ratom i velikim stradanjem izborila samostalnost i to u uvjetima potpune razoružanosti i od strane međunarodne zajednice nametnutim embargom na naoružavanje kojim, ne da Hrvatska nije dobila naoružanje od nikoga, nego ga nije smjela niti kupiti.

Hrvatska nikome ništa ne duguje, ta činjenica svjedoči da su tisuće hrvatskih života mogle biti pošteđene da je Hrvatskoj omogućeno da se brani i da joj je bilo tko htio izravno pomoći, a imali su priliku svi od reda uključivo Ukrajina i Rusija.

Zašto nam dovodite rat u Hrvatsku? Pad tzv. drona/bespilotne letjelice na naš glavni grad pokazao je koliko smo izloženi, slabi, nekompetentni, neopremljeni, pokazao je koliko nismo suvereni jer naše nebo, teritorij i građane s ovakvom globalističkom politikom koju vodi Andrej Plenković nema tko čuvati osim dragog Boga. 70 metara je nedostajalo da brojimo svoje mrtve studente, a naše službe još i danas nemaju odgovor tko je ispalio projektil na naš glavni grad!

Obuku još trebaju platiti hrvatski građani, nemamo li većih prioriteta iz aspekta vojnog proračuna od plaćanja obuke vojske druge države, ne trebaju li nam dronovi, sateliti, obalna straža, podmornice…??

Država koja se suočena s demografskim slomom, korupcijom i deindustrijalizacijom u potpunosti se treba okrenuti sebi i svom razvoju, a ne se miješati u geopolitičke ratove koje svojom veličinom, utjecajem i važnošću niti treba niti može rješavati. Jedino to je domoljubno, jedino takav stav je domovinski, jedino to je hrabro i državnički.

Dužnost DP-a je sagledati kakve koristi će Hrvati imati od ovoga, hoće li bolje živjeti. Neće, samo ćemo svoju državu i građane izložiti ogromnom riziku.

DP je za pomoć Ukrajini, ali ne na ovakav riskantan način. Primimo ranjenike na rehabilitaciju i liječenje, ali naoružani vojnici jedne od zaraćenih strana nemaju što tražiti na teritoriju RH.

Narativ koji ste stvorili preko plaćenih medija, da je to biti ili ne biti za HR, pokraj tema poput gubitka 10 posto stanovništva, Banovine, inflacije, pada standarda građana trebalo bi vas biti sramota. Svi su vam važniji od Hrvatske i Hrvata.