13 C
Split

Dugopolje: Općinsko vijeće donosi Novi Statut Općine i Poslovnik o radu Općinskog vijeća,

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U utorak  9. ožujka, s početkom u 15 sati, održat će se 34. sjednica Općinskog vijeća Općine Dugopolje. Sjednica će se održati u Domu kulture u Dugopolju. 

Uz zapisnik sa prethodne sjednice na dnevnom redu će se naći Statut Općine Dugopolje, Poslovnik o radu Općinskog vijeća, izvješće o radu Narodne knjižnice u Dugopolju, izvješće o radu načelnika Općine Dugopolje za razdoblje srpanj – prosinac 2020. 

Vijećnici će i raspravljati o davanju suglasnosti na Zaključak o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za prodaju zemljišta u vlasništvu općine Dugopolje, a izabrati će i najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta  u Općini Dugopolje. Na dnevnom redu je i izvješće o radu vrtića, a tu su i nezaobilazna i svakako svima najinteresantnija  vijećnička pitanja.


Potpuni dnevni red možete  vidjeti   na linku  Dnevni red Općina Dugopolje

dp

 - Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img