HomeŽivotDugopoljka odustala od ‘Dodikove televizije’: “Ne želim imati veze s takvom osobom”

Dugopoljka odustala od ‘Dodikove televizije’: “Ne želim imati veze s takvom osobom”

Iako odaje da je čak krenula u okupljanje ekipe ipak se predomislila jer kaže kako ne želi imati veze s osobom koja ne priznaje kako je u Srebrenici počinjen genocid. Dakako, ne odbacuje ideju o vlastitom, ali je trenutačno koncentrirana na album.

Iako još nije krenula s emitiranjem, koje je planirano za kraj ove godine, regionalna UNA TV gotovo svakodnevno puni medijske stupce upravo zahvaljujući zvučnim imenima koja bi trebala postati zaštitna lica programa. Sjedište će biti u Banja Luci, a imat će studije u tri države – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 milijuna ljudi, a program će se emitirati preko kabelskih operatera. Hrvatski studio već se  gradi u Sky Officeu u zagrebačkom Rudešu.

Još prije mjesec dana je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak ‘Dodikova televizija’, a među prvima se pojavilo ime Severine koja je, kako se nagađalo, trebala imati svoj talk show,

Bio bi to njen povratak u voditeljsku ulogu nakon više od 30 godina kada je s Ivanom Banfić vodila emisiju Top Cup na ondašnjoj Z3 televiziji

No, Severina je za Večernji list kazala da se, nakon ugodnih razgovora o suradnji ipak povukla iz projekta.

– Točno je. Vi ste prvi koji me uopće to pitate. Nisam se do sada oglašavala na tu temu, a moje se ime provlačilo u svakom tekstu bez da je itko provjerio je li informacija točna, kazale je Severina za Večernji list.

Zašto s prvom pojavom imena to niste demantirali?

– Zato što je činjenica da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke, i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli smo s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo.Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.

Možemo li vas ipak očekivati na nekoj televiziji?

– Činjenica je da sam posljednjih godina imala više ponuda za TV-show i da me taj format zanima. I sama sam na početku korone proizvela format SeVeTeVe i strašno se dobro zabavljala. No, trenutačno sam potpuno koncentrirana na studio i dovršetak sljedećeg albuma što me neizmjerno veseli., kazala je Severina.

Idejni tvorac UNA TV je Dejan Jocić, iskusni medijski menadžer s nekoliko uspješnih projekata u Srbiji, poput Prve srpske TV, ali i u Europi.

– Televizija nam ne znači ništa bez ljudi, zato smo se fokusirali na dovođenje zanimljivih lica koja će vratiti zabavu i autentičnost na ekrane. UNA će imati jedinstvenu digitalnu platformu čiji će sadržaj omogućiti interaktivnu komunikaciju s korisnicima. Ali ključ je autentičnost, jer ako nemaš autentičnost, nemaš ni pratitelje, i to je nova zakonitost – rekao je Jocić.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments