DUGOPOLJKE! Bi li se ijedna udala za njega??

0
DugopoljeOrg/Načelnik Općine Otok Dušan Đula

U intervjuu za Dalmaciju Danas koji je objavljen 23. prosinca 2021. godine načelnik općine Otok Dušan Đula u nizu hvalospjeva i “dizanja spomenika sebi za života” pohvalio se kako u Općini kojoj je na čelu teče med i mlijeko. Lijepo je to kada se čovjek ima čime pohvaliti i sve bi to bilo u redu da u jednom dijelu tog intervjua nije na bezobrazan način izvrijeđao Općinu Dugopolje i ponizio sve Dugopoljke.

Na pitanje novinara Dalmacije danas

– “Na dodjeli “Zlatne stine” za uspjeh općine u demografskom iskoraku i podršci poduzetnicima u županijskoj Hrvatskoj gospodarskoj komori rekli ste kako će te zatražiti da Otok dobije status grada.” –

odgovorio je na slijedeći način


“Otok već ima atribute gradića i općina je od pamtivijeka bila bogata. Ne zato što sam je preporodio kao načelnik. Naslonjen je na Cetinu. U najvećem dijelu je otok. S druge strane Kamešnica, pitom kraj. Primjerice, Dugopolje je prije 30 godina bila selendra za nas. Naši poludorasli momci mogli su ženiti najbolje dugopoljske cure. Ko je od momaka u nas bio sakat ili kakav, ode u Dugopolje i bira. To vam je istina, tako je to onda bilo. I kad stvorimo sve, što se ono kaže, preduvjete ići ćemo prema Saboru da nas proglasi gradom.”

Zbilja nepotreban i ničim izazvan odgovor na sasvim pristojno pitanje novinara Dalmacije Danas. Najbolji odgovor na izrečene objede koji možemo smisliti i koji je na istoj matrici je da postavimo pitanje svim dugopoljskim curama, pa i onima ponajboljim.

BILI SE UDALA ZA GOSPODINA S FOTOGRAFIJE?


Foto Dugopolje.org/Dušan Đula Načelnik Općine Otok

Redakcija Dugopolje.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here