13 C
Split

Evo kako možete deaktivirati Messenger

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ako zbog bilo kojeg razloga morate napustiti Facebookov program za čavrljanje, to možete napraviti u nekoliko vrlo jednostavnih koraka.

Ako želite zbog bilo kojeg razloga deaktivirati Messenger, za to postoji vrlo jednostavna metoda, no vodite računa da ćete za to trebati deaktivirati Facebook. Naglašavamo da deaktivacija Facebooka nije isto što i gašenje/brisanje Facebooka, što znači da su svi vaši podaci sačuvani sve dok se ponovno ne prijavite. Gašenje Facebooka znači brisanje podataka.

Tim rečeno, nakon što ste deaktivirali Facebook, vrijeme je za deaktivaciju Messengera. Da biste to napravili, pokrenite aplikaciju Messenger, pritisnite prstom na svoju profilnu sliku u gornjem lijevom kutu, skrolajte prema dolje i birajte Legal and Policies i na sljedećem ekranu birajte deaktivaciju Messengera, odnosno Deactivate Messenger.

Put prema nazad

Nakon što to učinite, više nećete biti vidljivi u aplikaciji i nitko vas više neće moći kontaktirati niti pretraživati. Ako pokleknete pred iskušenjem i odlučite se vratiti na Messenger, sve što trebate napraviti je prijaviti se na njega standardnim korisničim imenom i lozinkom koje ste koristili za Facebook, piše tportal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Povrat poreza stiže ranije nego inače, prve isplate sjedaju na račune već 10. svibnja

POVRAT POREZA ranije se isplaćivao u kolovozu, a lani je iznimno kao socijalna mjera pomaknuta na lipanj, dok ove...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img