Evo kakvo vrijeme će biti danas i sutra

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Na Staru godinu prijepodne u unutrašnjosti mjestimične slabe oborine na granici kiše i snijega, a poslijepodne djelomice sunčano.

Tijekom novogodišnje noći većinom suho, uz promjenljivu naoblaku. Poneka pahulja moguća je na krajnjem istoku te u gorju. Osjećaj hladnoće bit će pojačan zbog često umjerenog i jakog sjevernog vjetra u kontinentalnom području te jake, na udare i olujne bure na Jadranu.

Na Novu godinu mirnije, uz barem djelomice sunčano vrijeme, a od srijede ponovno oblačnije i vjetrovitije, uz mjestimične oborine, te pad temperature pa će prvi dio siječnja 2019. biti u suprotnom ozračju od ovogodišnjega.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Puhat će umjerena i jaka, prema večeri na udare i olujna bura i sjeverni vjetar uz umjereno valovito, prema otvorenom i valovito more. Najviša temperatura od 8 do 12 °C.

Na jugu Hrvatske djelomice sunčano uz mogućnost za malo kiše prema otvorenom moru. Puhat će umjerena i jaka, na udare i olujna bura, uz najvišu dnevnu temperaturu oko 12 °C.”

U utorak suho, sunčanije i mirnije, a od srijede opet oblačnije…

“Jaka, na udare i olujna bura i sjeverni vjetar obilježit će i novogodišnju noć, koja će proći bez oborina. U prvom danu nove godine vjetar će oslabjeti uz barem djelomice sunčano vrijeme. Ali ne zadugo jer će već od srijede biti oblačnije, uz povremenu kišu, te vjetrovitije i hladnije.

Novogodišnja noć će na kopnu proteći uz mogućnost za samo poneku pahulju na krajnjem istoku i u gorju, ali će također biti vjetrovito. U utorak djelomice sunčano uz slab vjetar, a od srijede ponovno raste vjerojatnost za malo susnježice i snijega, jačanje vjetra i hladnije vrijeme.”

Izvor: HRT

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

(VIDEO) 76. OBLJETNICA BLEIBURŠKE TRAGEDIJE Komemoracija na Lovrincu: “Nismo ovdje zato što nekoga mrzimo, nego zato što svoje volimo”

Povodom obilježavanja 76. obljetnice Bleiburške tragedije, u organizaciji koordinacija ratnih postrojbi SD županije, braniteljskih udruga Grada Splita i...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img