Friday, September 17, 2021
HomeSportEvo što je Zdravko Mamić rekao srpskim medijima o ždrijebu i mogućem...

Evo što je Zdravko Mamić rekao srpskim medijima o ždrijebu i mogućem susretu Dinamo-Crvena Zvezda

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u završnoj rundi kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka igrat će protiv Crvene zvezde ili Šerifa, ako prođe varšavsku Legiju.

Ždrijeb je za B92 prokomentirao i Zdravko Mamić.

“Moram biti iskren, zna se moj stav od prošle godine. Nisam htio utakmice sa Zvezdom”, rekao je Mamić.

Vjeruje da će Dinamo eliminirati Zvezdu.

“Zato što sam uvijek navijao za Zvezdu, a sada jedan mora ispasti. To će biti Zvezda. Evo brat me upozorava, rano je govoriti o tome, zec je u šumi, ali… Ako dođe do tog meča pokazat ćemo da smo bolji” ističe Mamić.

Mamić vjeruje u plasman Dinama u najelitnije natjecanje, ali ističe da izuzetno poštuje rezultate koje Zvezda ostvaruje posljednjih godina.

“Ne može se reći da je Dinamo favorit, Zvezda posljednjih nekoliko godina bilježi impresivne rezultate. Nema favorita, ali sam siguran da će Dinamo izboriti Ligu prvaka . Htio sam Brondby ili Malmo/Rangers, ali je ovako ispalo. Sport je čudo”.

Nada se da će sve proteći u miru.

“Želim da prođe sve u najboljem redu. Da pokažemo da nismo divljaci, nego gospoda. Tko god da voli Srbiju i Hrvatsku mora učiniti sve da tako nešto bude. Ne znam što će UEFA odlučiti, ima vremena, tu je i pandemija i pitanje je što će biti. Ako bude dozvoljeno gostovanje navijača i u kojem broju”, poručio je Mamić

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments