(FOTO) POMOZITE ! Mladoj djevojci izgubio se svaki trag: ‘Išla je kod susjede i nikada nije stigla’

0

Cijela regija prati razvoj situacije vezane uz nestanak Mateja Periša iz Splita koji je nestao u Beogradu uoči dočeka Nove godine s prijateljima. Nažalost, mladiću i dalje nema traga, a u međuvremenu stiže vijest kako je 2. siječnja nestala djevojku iz mjesta Prgomelje nedaleko od Bjelovaa.

Riječ je o Indiri Radanac, 15–godišnjakinji iz mjesta Prgomelje nedaleko od Bjelovara, netragom je nestala u nedjelju, 2. siječnja i od tada joj se gubi svaki trag. Njen nestanak prijavljen je PU bjelovarsko–bilogorskoj nakon čega je krenula potraga koja joj uvijek nije urodila plodom.

Lokalni portal Bjelovar.live stupio je u kontakt s ocem Nenadom koji je zamolio redakciju da čim prije oglasi nestanak i tako pomogne u potrazi.

Ustupio je i fotografiju svoje nestale kćeri Indire kojoj je isključen mobitel.

“Indira je otišla kod susjede koja stanuje u drugoj kući od naše. Išla je odnijeti kutiju od jaja. Međutim, do susjede nije stigla i to smo naknadno doznali, a od tada joj se gubi svaki trag”, kazao je utučeni otac Nenad.

Nestala djevojka je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu, ravnu kosu, zelene oči, sitnije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice i visoke tenisice zlatno bijele boje.U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ivica R

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here