FOTO Prije predaje u Saboru, Most pokazao potpise za referendumska pitanja: ‘Sve je spremno’

0
Foto: Twittermost

Božo Petrov, gostujući u RTL-u Danas rekao je da se nada da će Vlada sa svim desetinama tisuća zaposlenika u jednakom vremenu prebrojati te potpise

I dok se oko podne očekuje da dvije referendumske inicijative “Odlučujmo zajedno” i “Dosta je stožerokracije” Hrvatskom saboru predaju potpise prikupljene za raspisivanje referenduma, iz stranke otkrivaju kako su spremni.

Naime, na svom su Twitter profilu objavili fotografiju kutija u kojima se nalaze potpisi, kategorizirani s obzirom na pitanje, pa naveli kako je sve spremno. 

“Građani su rekli snažno NE kompromitiranom Stožeru, diskriminatornim i nelogičnim COVID potvrdama kao i neustavnom donošenju mjera!”, tvrde.

Podsjetimo, ranije su izvijestili kako imaju 400 tisuća potrebnih potpisa koje sad pak trebaju provjeriti. Most se nerijetko diči činjenicom da su potpise uspjeli skupiti u kratkom roku, u zimskim uvjetima, za vrijeme pandemije, a tvrde i kako su ih rekordno brzo obradili pa isto to očekuju i od Vlade. 
Božo Petrov, gostujući u RTL-u Danas između ostalog ističe: “Nadam se da će Vlada sa svim desetinama tisuća zaposlenika koje imaju na raspolaganju u jednakom vremenu kao mi prebrojati te potpise”. 
Na pitanje kada očekuju odluku da se ide na referendum ukoliko se pokaže da je Most skupio dovoljno potpisa, Petrov je kazao – odmah. “Očekujem u roku od mjesec dana da kažu da je volja građana takva da se raspiše referendum”, zaključio je. 

Ivica R.