FRANIĆ ODGOVORIO NA PULJKOVE NAPADE: “Ivica Puljak, u Splitu ste skandalozni samo Vi i vaši suradnici!”

0
Foto; Dugopolje Org

Kandidat za gradonačelnika Splita Ante Franić odgovorio je na ranije napade Ivice Puljka koji je izjavio kako mu je netko rekao kako je Franić aferu “SEXGATE” najavio ranije. U podužem statusu na Facebooku napisao je :

“Nakon Keruma, HDZa i Petrova, Puljka paranoja dovela i do mene!

Puljak navodi da je skandalozno što sam 15tak dana znao za njegovu aferu sudjelovanja u nezakonitom otkazu gospođi Danici Ramljak, a nije mu niti malo skandalozno što će njegovom sukrivnjom biti isplaćena odšteta gospođi od gotovo 500.000,00 kuna javnog novca na osnovu pravomoćne presude od prije dva mjeseca, kao posljedica njegove greške i ambicije.

Da li je skandalozno i što sam upoznat sa slučajem Rheos za koji USKOK provodi istragu protiv Ivice Puljka, Leone Grgić i Antonija Kuzmanića za pogodovanje privatniku koji je na račun brokerskih poslova u osiguranju gradske imovine zaradio u mjesec dana posla čak 2,5 milijuna kuna?

Također, znam i za istragu DORHa protiv Puljkovog Igora Skoke u slučaju nezakonitog otkaza čistačici, osobi s invaliditetom, a znam i za 28 tužbi koje su građani pokrenuli protiv Grada, kao posljedicu Ivosevicevog ludovanja i nerada gradskih službi za vrijeme Puljkova mandata.

Ne izdaju se građevinske dozvole, ne obavljaju se tehnički pregledi, nema uporabnih dozvola za objekte koji već mjesecima stoje završeni, tako da građani u kupljene i plaćene stanove ne mogu niti useliti, a za koje mnogi od njih već plaćaju rate kredita. Pazar nema Minimalne tehničke uvjete, a zakupci iz Hrvojeve su već vise od pola godine bez prihoda!

Ivica Puljak, u Splitu ste skandalozni samo Vi i vaši suradnici!” – napisao je Franić