Granić poručio Severini: Velika je razlika između Čavajde i Svete obitelji, Sveta obitelj je u drugu zemlju pobjegla kako bi SPASILA svoje dijete. A ne kako bi ga ubila.

  0
  Foto: Ilustarcija/Dugopolje.org
  Poznati politički analitičar Ivica Granić osvrnuo se na svojem Facebooku na posljednje izjave pjevačice i u zadnje vrijeme aktivistice Severine Vučković o slučaju Čavajda. 

  Naime Severina Vučković je o slučaju Čavajda za jednu medijsku kuću izjavila: “Ne poznajem nikoga iz ovih udruga, ne poznajem nikoga iz političkih stranaka. Došla sam podržati nju i njenu obitelj koju su, ako to mogu reći rječnikom da svi razumiju, raščetvorili kao Isusa na križu sa sve četiri strane i sve četiri bolnice. Lagali su je, mučili su je, a otišla je i kao sveta obitelj – prognana iz svoje zemlje i morala je otići u Sloveniju”, govori Vučković.

  Objavu donosimo u cijelosti:

  “Ova žena je naj nemoralnije stvorenje za koje znam. Ovoga puta je u svome cajkaškome bunilu povukla paralelu između Mirele Čavajda i svete obitelji, navodeći kako je i Mirela, kao svojevremeno i sveta obitelj, prognana u drugu zemlju.

  Ova žena je naj nemoralnije stvorenje za koje znam. Ovoga puta je u svome cajkaškome bunilu povukla paralelu između Mirele Čavajda i svete obitelji, navodeći kako je i Mirela, kao svojevremeno i sveta obitelj, prognana u drugu zemlju.

  E sad, kad cajkaška pevaljka prdoklači o ‘travi zelenoj’ ili ‘africi paprici’ onda je stvar ok, to je njezina intelektualna razina i na to ima potpuno pravo. Jer budala i krivih grana ima neizmjerno i oduvijek.

  Ali kad se ta nemoralna cajkaška pevaljka uhvati ozbiljnih tema, a nema ono nešto što nazivamo savjest, koja bi već u začetku blokirala te umotvorine, onda dobijemo hrpetinu bizarnih ‘misli i stavova’ baš na razini njezine publike. Pa kad se pevaljka odvaži tumačiti Bibliju tvrdeći kako je, poput svete obitelji, i Čavajda prognana u drugu zemlju, onda bi bilo poželjno znati, recimo, da je sveta obitelj u drugu zemlju pobjegla kako bi SPASILA svoje dijete. A ne kako bi ga ubila

  Pa sad, čak bi i onakvi mozgovi kakvim raspolaže uvažena pevaljka mogli shvatiti da postoji ipak neka mala razlika u odlasku u drugu državu Mirele i svete obitelji..” – napisao je Granić

  Anita M