Hajduk potpisao drugi najveći sponzorski ugovor

0
Foto: NK Hajduk

Hajduk i tvrtka SuperSport svečano su danas u Bijelom salonu potpisali produljenje sponzorske suradnje na sljedeće četiri godine po iznimno poboljšanim uvjetima.

Potpisom ovog ugovora tvrtka SuperSport postaje drugi najveći sponzor Hajduka. Ugovor je u ime kluba potpisao predsjednik Uprave Lukša Jakobušić te u ime SuperSporta članovi Uprave Goran Đurić i Radim Haluza.

“S ponosom mogu kazati da je SuperSport drugi po veličini sponzor iza Tommyja, ugovor je četverogodišnji, a cijeli iznos je u novcu. U ovom trenutku nalazimo se na petom mjestu, ja to uvijek naglašavam te baš zbog toga dolazak novih sponzora, produljenja i povećanja postojećih ugovora imaju veliki značaj”, istaknuo je predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić pa dodao:

“S tvrtkom SuperSport ugovor smo imali prethodnih godinu dana, nekoliko mjeseci prije isteka starog smo potpisali novi koji počinje teći od 1. svibnja ove godine i traje do 30. lipnja 2025. godine. Ono što ćemo posebno dobiti sa SuperSportom u odnosu na druge je njihov know-how u digitali, odnosnu potporu našem projektu Hajduk Digital. Sve dosadašnje sponzore i one nove posebno cijenimo te nam to daje vjeru da je ono što radimo prepoznato od strane naših partnera. Svi skupa u budućnosti očekujemo bolje stvari, prije svega od Hajduka, a samim time će neke koristi imati i SuperSport.”

“Zahvaljujem se našem partneru na ukazanom povjerenju i produljenju sponzorske suradnje, posebice što to rade danas, u vremenu neizvjesnosti koja vlada u nogometu i društvu. Ovaj ugovor će nam sigurno pomoći u financijskoj stabilizaciji i daljnjem napretku Kluba”, dodao je član Uprave Hajduka Ivan Matana, piše sportklub

Foto:NK Hajduk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here