HDZ-ovac Puljku: “Obećao nam je centar svita, a dobili smo Balkan network”

0
Foto: Screenshoot

Gradski vijećnik Ivan Vukorepa oglasio se danas priopćenjem u kojem poručuje da je gradonačelnik Ivica Puljak ‘obećao centar svita’, a da su građani dobili ‘Balkan network’.

– Gradonačelnik Puljak zajedno s delegacijom upravo sudjeluje na mondenoj smotri balkanskih gradova u Istanbulu. U trenutku kada se nered s izvršne vlasti prelama preko leđa naših sugrađana, kada Grad očekuje preustroj gradske uprave i rasprava o prijedlogu lošeg Proračuna za sve naše sugrađane u 2022., gradonačelnik je odlučio da je prerastao grad Split, pa čak i nacionalnu politiku, te se prebacio na međunarodnu scenu. I to s kakvim temama! Klimatske promjene, masovna migracija, urbana demokracija za balkanske gradove…

Ne umanjujući značaj nabrojanih tema, građani Splita su birali gradonačelnika Puljka da se uhvati u koštac s problemima poput nedostatka mjesta u vrtićima, dogradnje škola, izgradnje školskih dvorana, rješenja prometnih gužvi i izlaza iz Luke, izgradnja parkirališta i garaža, POS-ovi stanovi, Žnjan, izmjena GUP-a.

To su problemi koji moraju biti nit vodilja i prioritet izabranom gradonačelniku Splita. Da stavi na raspolaganje sve moguće resurse i da osposobi tim ljudi i sustav da navedene izazove riješi.

Dragi moji sugrađani. Ni jedan od gore navedenih problema gradonačelnik Puljak neće riješiti. Već 6 mjeseci smo svjedoci destrukcije, bezobzirnosti i nefunkcionalnosti. U Banovini se slavi samo kada se ispila stupić i digne kućica. Drugih razloga za slavlje nemaju.

Nema vizije. Nema plana. Nema znanja. Nažalost ne postoji doticaj s realnim problemima naših sugrađana.

Da gradonačelnik Puljak ostane do kraja mandata u Istanbulu ili da uopće nije ni išao, ništa se ne bi promijenilo. Ugodan boravak u Istanbulu želim gradonačelniku Puljku i njegovim suradnicima – priopćio je.


Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here