HDZ, SDSS, SUVERENISTI, HSP AS, DESNO i DHSS nova većina u Vukovarsko srijemskoj županiji?!

1
Foto: screenshot

Vijećnik u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije i poznati istraživač ratnih zločina na području Podunavlja Nikola Kajkić objavio je na Facebooku zanimljiv status o novoj skupštinskoj većini Vukovarsko srijemske županije.

Donosimo ga uz nužne intervencije, kako bi čitateljima pomogli u lakšem čitanju.

“DANAS SE U SKUPŠTINI VSŽ KONSTITURALA NOVA KOALICIJSKA Većina I USVOJEN JE PRORAČUN ZA 2022 godinu!!

Nova koalicijska većina je: HDZ, SUVERENISTI – Zekanović, SDSS-STRANKA GORANA HAĐŽIĆA, HSP- -AS, DESNO – ANTE ĐAPIĆ i HSS-DS

Danas 16. Prosinca 2021 godine, na 6. Sjednici ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE, usvojen je proračun za 2022 godinu!

KOALICIJA KOJA JE PODRŽALA PRORAČUN JE HDZ, SDSS – STRANKA GORANA HAĐŽIĆA, HSP-AS, SUVERENISTI-Zekanović Hrvoje, HSS-DS, DESNO – ANTO ĐAPIĆ

PROTIV SU BILI: MOST, DOMOVINSKI Pokret, SDP, KELIĆ (HSS)

Toliko o desnici, suverenizmu ili domoljubima….

PS: POZDRAV HRVOJU ZEKANOVIĆU, velikom suverenisti, a Vama iz dijaspore koji ste mu slali ogroman novac i financirali ga kao lažnog suverenistu… neka Vam je na čast! – napisao je Kajkić.

Ivica R./ Foto: Facebook NK

1 COMMENT

  1. SDSS ima 11,30 posto, a sa 6,58 posto slijedi Kandidacijska lista grupe birača koju predvodi nekadašnji gradonačelnik i bivši SDP-ovac Željko Sabo. U vukovarsko Gradsko vijeće ulazi i DSS s 5,83 te koalicija HNS, HSS, ANU, HSLS s 5,54 posto. Vijećnike neće imati SDP-ova lista koja je osvojila 3,91 posto glasova, lista grupe birača Dragana Crnogorca s 1,72 posto dok je 1,59 posto osvojila lista birača Pave Josića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here