HOĆE LI VLASNIK DOĆI PO SVOJE FOTELJE?? Uz cestu su, između Dugopolja i Dicma!

0
Foto: čitatelj

U zadnje vrijeme  česta je  ovo pojava uz naše ceste, u  Dalmatinskoj zagoru gotovo redovita. Svjedočimo tomu svakodnevno gotovo uz svaku lokalnu cestu, gdje  neodgovorni pojedinci bacaju  višak namještaja o dosta često građevinskog otpada.

Jedna takva scena je  danas fotografirana  na cesti između Dicma i Dugopolja. Nekoliko fotelja odbačeno je uz cestu i ondje čekaju  da ih neka služba pokupi i odveze na   deponiju za ovakvu vrstu otpada. 

Nadamo  da će  vlasnik odbačenih fotelja  pročitati ovaj tekst i  bar malo zacrveniti se, a možda i posramiti i pokupiti fotelje, te odnijeti  na za to predviđeno mjesto. Ako nema ni stida, ni srama  onda mu samo poručujemo  neka ga bude sramota, a ko zna, možda će netko od susjeda ili prijatelja prepoznati čije su to fotelje i dojaviti nam, što ćemo vrlo rado objaviti.

Foto: čitatelj

Pitamo se do kada će pojedinci smeće poput starog namještaja ili građevinskog otpada umjesto za to predviđena mjesta, razbacivati gdje stignu. Vjerojatno dok ih se za takvo što ne počne adekvatno i pravovremeno kažnjavati…

Anita. M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here