Holivudska ikona Demi Moore vraća se u Dubrovnik otkrivajući svoje bajkovito mjesto sa selfijem koji oduzima dah

0
Photo: instagram.com/Demi Moore

Demi Moore je u Dubrovniku. Tragom Indiane Jonesa, poznata G.I.Jane odlučila je kako je došlo vrijeme da ponovno posjeti ovaj čarobni gradi kojem svi ne mogu prestati pričati.

Legendarna glumica objavila je nevjerojatan selfie sa zalaskom sunca s dubrovačkom Starom lukom u pozadini, ispod fotografije napisavši jednostavno “Nedjeljni selfi”, što je izazvalo veliko uzbuđenje među njezinih 2,5 milijuna obožavatelja Instagrama. Poznati holivudski A-lister, koji je oduševio svijet svojim ulogama u ‘Nekoliko dobrih ljudi’, ‘Nemoralna ponuda’, ‘GIJane’ i ‘Striptiz’, snimio je fotografiju iz luksuzne Vile Agave, raskošne zgrade u blizini hotel Excelsior, kojeg bogati i slavni često biraju za miran i privatan odmor.

Ovo nije Demi prvi put u biseru Jadrana. Posjetila je zajedno sa svojom djecom Rumer, Scout i Tallulah prije gotovo 6 godina, a budući da je s njima provela vrijeme ranije ovog ljeta u Grčkoj, ne bi bilo iznenađenje vidjeti jednu od njezinih i kćeri Brucea Willisa kako zajedno hodaju poznatom dubrovačkom glavnom ulicom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here