13 C
Split

Hrvoje Tomasović: “Jado leftardska ne može te mu ništa! I mrtav Vas je pobijedio!”

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Karuzmatični Dr. Hrvoje Tomasović u svom stilu se na Facrbooku osvrnuo na smrt Milana Bandića i njegove političke protivnike

Njegov osebujan status prenosimo u cijelosti:
Zaboravite Vaše snove o tome kako će te ga hapsiti i iživljavati s na njemu nakon vašeg nedosanjanog sna o njegovom političkom padu i kraju! Nema Milanu političkoga pada ni kraja!
Milan je otišao u hrvatsku vječnost i povijest kao velikan, najdugovječniji, najomiljeniji gradonačelnik glavnoga hrvatskoga grada Zagreba! Nema ništa od Vaših želja da mu pišate na grobu!

A naš Batmen Milan i dalje će letjeti iznad grada dok jednom ne sleti zauvijek na jedan od glavnih Zagrebačkih trgova nazvanim njegovim imenom.

Ništa mu niste mogli i ništa nećete moći kada mu Zagrepčani jednog dana na njegov trg postave spomenik!
Milan počivaj u miru! Otišao si kao najveći, nikad poražen, nikad potučen!

A Vi leftardska gubo i jado bez morala sada mu možete optužnicu napisati na plotu, a sudit ga i zatvorit jedino u vašim snovima!

dp/Foto: Facebook- Advertisement -spot_img

1 Comment

  1. Nazadno,zaostali,sotonski sistemi ponižavanja čovjeka!Žalosno za svjet koja budala ovo može podržavati i odobravati !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img