Foto: Facebook

O sklapanju većinske koalicije na nacionalnoj razini između HDZ-a i DP-a oglasili su se iz HSP-a Zadarske županije i na svojoj stranici prokomentirali ovu činjenicu. Objavu prenosimo u cijelosti bez intervencija:

“Čestitamo kolegama sa “desnice” iz Domovinskog pokreta na podjeli funkcija i povijesnoj prevari birača.

Možete vi sad govoriti što hoćete jasno i decidirano ste rasli na tome obećavajući narodu jedno a radeći sasvim drugo cijelo vrijeme ispod stola, a mi smo to pokušavali komunicirali s javnosti, nažalost radi krupnog kapitala koji je iza vas zakupili ste dobar dio medija čak i jednu televiziju sa manipulatorskim voditeljem te isto nije bilo moguće.

Nadalje VI ste ti koji ste širili propagandu da smo mi HDZ-ovci jer u Zadru čvrsto stojimo iza Dukića.(Branitelja, humanitarca čovjeka koji je javno potpisao protiv Istambulske i Narod odlučuje) Inače to je lokalna/komunalna politika i ljudi iz lokalnog HDZ-a uistinu nam jesu svjetonazorski bliski. S kojim smo išli u predizbornu koaliciju, nikad nikoga nismo lagali. Isto kao u nekim općinama s MOST-om ili Nezavisnim listama.

Vaša prljava kampanja protiv nas koja traje godinama se temeljila na tome, dok ste maštali kako ćete se uvaliti u državne fotelje.

Ova predstava koja danima traje za javnost je nebitna jer nakon izbora, točnije i prije izbora vaši šefovi su već sve dogovorili.

Kako se Mlinarić ispričao Glasnoviću nije detaljno napomenio zašto je HSP bio neprihvatljiv u vašem planu. Nije stvar u mjestima na listama već u tome da nekima markica DP je bila donekle prihvatljiva dok HSP nije dolazio u obzir.

Ironije radi cijelu kampanju ste vršili propagandu da HSP i Karolina rade za HDZ da vama otmu nešto glasova. Kakvi besramnici. Dok ste paralelno računali s koliko mandata ćete moći po fotelje.

Nije problem s kim VI formirate većinu problem je jer ste lažovi.

A tko laže taj i krade kaže stara narodna.

Napokon Ćipe može u zagrljaj Đakiću i pred kamerama, Penava Zekanoviću itd.

Koliko su bile ogavne naslovnica Srpskih Novosti, toliko su ogavne bile i vaših medija o Medvedu, Plenkoviću itd.

Nije nam ni mrvicu žao što ćete prije jesenskih kiša doživjeti ono što zaslužujete.

A građani će vam već na EU izborima pokazati da ih ne možete prevariti 2X za redom. Od Domovinskog pokreta neće ostati ni D.

Ali i to čak nije problem izgubili ste čast i obraz koji nikad nećete vratiti.

I sad ćete one koje ste prezentirali negativcima manipulatorski prikazivati pozitivcima. A dio naroda uvjeravati da ste oslobodili RH od srpskih novinara. Dok se zapravo sve svodi oko energetike, gospodarstva i poljeprivrede. Nažalost ne u korist naroda nego onih koji vas financiraju.

Još jednom vam čestitamo i uživajte dok ne čujete poznatu rečenicu: Tajnice pripremite razrješenja.

Bog i Hrvati.” – napisali su u objavi.