23/06/21

Igor Vukić gostuje u emisiji TEME DANA Slavonske televizije

Must Read
Teme dana Televizije Slavonije i Baranje gledajte svakog dana u 17 sati. Sa poznatim osobama iz društvenog i političkog života razgovara se  o aktualnim temama i događanjima koji su obilježili dan u Lijepoj našoj.

Pozivamo i Vas da sudjelujete u emisiji sa svojim pitanjima, prijedlozima i komentarima. U Teme dana Slavonske televizije javite se uživo na brojeve telefona 031/203-444 i 031/203-666. Svoja pitanja postavite i putem Facebook stranice Slavonske televizije.

Program Televizije Slavonije i Baranje može se pratiti i preko MAX tv-a, OPTI-tv, B.neta. MAX TV – 818 ili preko http://www.stv.hr/live-stream.html

Današnji gost je  novinar i publicist Igor Vukić poznati istraživač svega bitnoga za  radni logor Jasenovac i sve kontroverze  oko te teme.  Napominjemo da je  Vukić nedavno gostovao na jednoj privatnoj televiziji u Srbiji  i u direktnom  srazu s presuđenim ratnim  zločincem Vojislavom Šešeljom demontirao krivotvorine i paušalije oko Jasenovca.
Svakako preporučujemo da pogledate, a uključiti u emisiju može preko gore objavljenih brojeva. 

dp
- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img