Ivana Živaljić izabrana za direktoricu ‘Čistoće Cetinske krajine’

0
Foto: Facebook

Odlukom većine članova Skupštine Društva Čistoća Cetinske krajine, Ivana Živaljić je nova/stara direktorica ove komunalne tvrtke u suvlasništvu gradova Sinja i Trilja te općina Otok, Hrvace i Dicmo.

Na danas održanoj 32. sjednici Skupštine Društva Čistoća Cetinske krajine, osim usvajanja financijskog plana i redovnih Odluka Društva, članovi Skupštine su, na prijedlog Grada Trilja, imenovali Ivanu Živaljić direktoricom Društva na razdoblje od četiri godine. Živaljić je izabrana glasovima predstavnika gradova Trilja i Sinja te općina Hrvace i Dicmo, dok je predstavnik Općine Otok bio protiv.

‘Zahvaljujem na ukazanom povjerenju članovima Skupštine kao i Osnivačima. Društvo je kroz protekle četiri godine svakako doživjelo pozitivne promjene, ali uvijek treba težiti daljnjem napretku i poboljšanju. Sve gradove i općine cetinskog kraja čekaju veliki izazovi po pitanju gospodarenja otpadom. U tijeku je podjela žutih i plavih spremnika a uskoro u rad puštamo i nova dva kamiona za prikupljanje papira i plastike’, izjavila je Živaljić – piše Ferata

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here