Izazvao nemir u Dugopolju, poručuju mu: Dušane najprije se moraš ispričati

0
DugopoljeOrg/Načelnik Općine Otok Dušan Đula

“Dugopolje, selo u tri reda s Kamešnice ko New York izgleda” – započinje javljanje jedan Dugopoljac (podatci poznati redakciji) koji je za širu javnost htio ostati anoniman, s jasnom aluzijom na nedavni intervju načelnika općine Otok Dušana Đule koji je na neprimjeren način izrekao gomilu budalaština na račun Dugopoljaca, Dugopoljki osobito..

” Javio se otočki kamiondžija i kaže kako su njiovi poludorasli momci mogli ženiti najbolje dugopoljske cure. Ko je od momaka u nas bio sakat ili kakav, ode u Dugopolje i bira – kaže Dušan Dule Đula“.
Šta si ti moga jado otočki, pogledaš li se ti ikada u ogledalo?? Jesi li ikada sta pored normalnog čovika?

Čitam ljudi te šprdaju i pitaju šta ti je to tribalo, umisto da se baviš svojim mistom i svojim ljudima ti vriđaš sve časne Dugopoljke i Dugopoljce.

Nekako sam očekivo da na ovu veliku količinu gluposti koju si izreka u malo riči, reagira i naš načelnik Bosančić i odgovori sve što ti iđe i treba reć. Nije kasno valjda će reć, ili napisati koju riječ?

Gospodine Dušane, sićaš li se ti kako su otočki momci znali često zapivati “Dugopolje, selo u tri reda s Kamešnice ko New York izgleda”, sićaš li se Dušane? Nije ti ovo tribalo, radi svoj poso, a u naše se ne prtljaj!

A opet za kraj te moran pitati od kuda ti selo (otok) puno starih momaka, ako su se svi mogli ženiti u Dugopolju kako su tili.

Ma, opet je te malo prikobacilo, al svejedno svi naši dragi prijatelji iz Otoka, Rude, Gale, Udovičića, Ovrlje, Korita dobro su dobrodošli u Dugopolje, a ti Dušane se najprije moraš ispričati” – zaključuje se u dopisu koji je stigao na portal Dugopolje.org

Podsjećamo da je u intervjuu za Dalmaciju Danas koji je objavljen 23. prosinca 2021. godine načelnik općine Otok Dušan Đula u nizu hvalospjeva i “dizanja spomenika sebi za života” pohvalio se kako u Općini kojoj je na čelu teče med i mlijeko u jednom dijelu tog intervjua na bezobrazan način izvrijeđao Općinu Dugopolje i ponizio sve Dugopoljke kada je izjavio


Primjerice, Dugopolje je prije 30 godina bila selendra za nas. Naši poludorasli momci mogli su ženiti najbolje dugopoljske cure. Ko je od momaka u nas bio sakat ili kakav, ode u Dugopolje i bira. To vam je istina, tako je to onda bilo.

Portal Dugopolje Org je prenio izjavu Dušana Đule uz njegovu fotografiju i naslov “DUGOPOLJKE! Bi li se ijedna udala za njega??


Zanimljivi su komentari teksta na našoj Facebook stranici:

“Pametnije bi mu bilo da dici plati prjevoz za odlazak u školu i stipendije nego da laprda gluposti” piše jedan, dok drugi dodaje “Ne bi ga ni najružnija i blentava cura Dugopoljka dotakla ni s izoliranih štapom tako jednog debilna isfrustriranog i ružnog.. u stara vrimena Dugopoljski momci su išli na sve fešte i ganjali cure iz svih okolnih sela i općina a kad bi isti došli i gledali Dugopoljske cure bili bi “zapraskani” kamenjem preko Križica..(po pričama naših didova)”, dok jedna dama kaže “Ne bih mu dala da ih imam ko na nebu ZVIZDA🤣🤣🤣🤣“, a druga je komentirala “Evo za tebe se i danas u selu cure tuku, uz nekoliko emotikona smijeha”


Anita M.
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here