Izbola muža na spavanju pa ga isjekla motornom pilom: Zločinu navodno svjedočilo dijete?

0
Foto: Screenshot

Sinoć je žena u Zrenjaninu u Srbiji izbola svog muža dok je spavao te ga potom isjekla motornom pilom. Zločinu je navodno svjedočilo jedno od troje djece, a neki sumnjaju da se radilo o obiteljskom nasilju.


Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Zrenjaninu uhitili su ženu iz Zelenog polja zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila kazneno djelo teškog ubojstva. Ona je izbola svojeg supruga na spavanju pa ga je isjekla motornom pilom.

Kako prenosi Nova.rs, zločin se dogodio u utorak navečer u obiteljskoj kući u ulici Duška Trifunovića, u naselju Zeleno polje. Ženi je određen istražni pritvor od 48 sati i ona će, uz kaznenu prijavu, biti privedena Višem javnom tužiteljstvu u Zrenjaninu.

Susjedi su šokirani događajem, ne znaju što ju je potaknulo na ovakav čin. “Poznavala sam ih iz viđenja jer sam se nedavno doselila ovdje. Zaista ne znam što se dogodilo, neki kažu da se radi o obiteljskom nasilju i da je ženi prekipjelo“, rekla je za Novu.rs jedna od susjeda.

Tijelo je prevezeno u Novi Sad na obdukciju. Policija se, osim što je potvrdila sam događaj, još uvijek nije javno očitovala o slučaju.

Dijete svjedočilo hororu?

Prema neslužbenim i još uvijek nepotvrđenim informacijama, susjedi kažu da je zločinu prisustvovalo i jedno od troje djece, koliko ih osumnjičena ima iz prvog braka.

“Iz prvog braka ona je imala troje djece. Susjedi pričaju da je i najmlađe dijete bilo u kući kada se dogodio zločin. Inače, on nije nigdje radio, čujem da su pili lijekove i da su imali psihičkih problema. Često je odlazila od kuće pa se vraćala”, rekao je susjed za Novu.rs.

“Živjeli su uglavnom od socijalne pomoći i od Crvenog križa. Pokojnik je živio sam, prije nekoliko godina mu je umro otac, pa se on uselio tu gdje je živio njegov otac. Ona je došla prije godinu dana. Uselila se malo pa se vratila kod muža iz prvog braka. Ali to su još uvijek samo glasine, nisam zaista siguran”, dodao je.

“Čuo sam da ga je najprije uspavala, zaklala nožem, a potom i isjekla motornom pilom. To se dogodilo sinoć. Navodno mu je isjekla noge… A da tragedija bude još veća, sve se to događalo dok joj je kćerka bila u kući“, rekao je drugi susjed.

Anita M.