Wednesday, September 22, 2021
HomeVijestiHrvatska"Izgleda da je  Đole bio bojnik hrvatske vojske, a Kićo da  dolazi...

“Izgleda da je  Đole bio bojnik hrvatske vojske, a Kićo da  dolazi iz Srbije”! Korona bomba i u Osijeku. Tisuće ih se okupilo bez osnovnih epidemioloških mjera!

Više tisuća, ali doista više tisuća Osječana su se opraštale od preminulog kantautora Đorđa Balaševića ispred dvorane Gradski vrt, a gdje je imao posljednji svoj koncert u Osijeku u prosincu ’19. godine.

Otud i toliki broj ljudi, a koji su paleći lampione zastajali zakratko uz taktove njegove glazbe i fotografije iz njegova života na video zidu na stepenicama dvorane Gradski vrt – javlja Osijek express.

O maskama i poštivanju epidemioloških mjera  najbolje se vidi  na fotografijama i snimkama ovog događaja. Koliko smo informirani osječki epidemiolozi “čupaju kosu” i postavljaju pitanje tko je taj  tko se drznuo organizirati  jedan ovakav masovni događaj visokog epidemiološkog rizika.

Jedan od njih je  komentirao na  slijedeći način: “Budući se   testiranja na koronu  u drive in  obliku rade odmah pored dvorane  “Gradski vrt” najbolje bi bilo da  nazočni odmah ostanu   do jutra na testiranju, a  samo testiranje plate iz svog  džepa.

Komentara po društvenim mrežama  ima svakakvih, od  podržavanja do osporavanja. Mnogi  su u komentarima  spomenuli nedavno preminulog velikog i neponovljivog Krunoslava Kiću Slabinca  koji je Osijek i Slavoniju zaslužio nemjerljivo više pa nije  od svojih sugrađana dobio nešto ovakvo!?

Njegov ispraćaj  i sam  trenutak smrti prošao je u   puno jednostavnijem i medijski primjerenijem obliku a bio je jedan ako ne i jedini brend grada Osijeka. Zato nas i ne čudi komentar na jednoj objavi koji kaže: “izgleda da je  Đole bio bojnik hrvatske vojske, a Kićo da  dolazi iz Srbije!”

dp/foto:screenshoot

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

 1. Mnoge Balaševice pjesme ističu mržnju prema Hrvatima, Albancima i Slovencima, fra Ike je naveo pojedinosti kroz njegove pjesme i nacionalističku mržnju. ” Ajte bre Janezi.” Spominjajuci ih kao nacistima, da bi poslije rata Slovenci sve zaboravili, a on bio, tada najveci Slovenac jer je morao iz Srbije van zbog ogromne krize.
  Za Albance givori ” Ta mante ih”…
  Potom za Vukovarske časne sestre, kao i proslavu sa Šerbeđijom kada su srbočetnici i Jna ušli u Vukovar kao osloboditelji i pjevali “Bit ce mesa klat cemo Hrvate.”
  Dalje njegove pjesme : ” Tri put sam video Tita”,
  ” Računajte na nas ”
  Potom simtomatike, kao da je Balaševic bio u hrvatskoj vojsci a Kici došao iz Srbije,
  Kao i mnoge druge pjesme, te izjave kroz srbske medije koje ovaj priprosti narod koji mu danas odaje počast nema pojma i zaboravlja, i pitamo se dali oni uopce znaju da je 90-ih god. RH bila napadnuta od njegovih sunarodnjaka i što je sve i kakvo zlo i zlozvjerstva nam činila.
  Hrvatski sindrom – damencija, ne poštuje svoje,… svoje dajem, tuđe im draže i bolje….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments