Izišao iz ormara i upao u emisiju kod Ace Stankovića

0
Screenshot

Stanković najavio novog gosta: ‘Oprostit će mu i COVID-19 i Plenkovića, al’ gostovanje u Nu2 neće’

“Nećemo se družiti ovu nedjelju”, “Auuu, znači slobodna mi nedjelja? F1 je završio, a ni kod Stankovića nemam što gledati….”, pisali su pratitelji nezadovoljni izborom Hrvoja Zekanovića za gosta

Aleksandar Stanković na Facebooku je najavio kako će njegov novi gost u emisiji Nedjeljom u 2 biti Hrvoje Zekanović, zastupnik Hrvatskih suverenista u Saboru.

– Oprostit će mu i COVID i Plenkovića, al gostovanje u Nu2 neće. Hrvoje Zekanović – napisao je Stanković pokraj Zekanovićeve fotografije. Najava novog gosta, čini se, nije se svidjela gledateljima emisije.

Nećemo se družiti ovu nedjelju”, “Auuu, znači slobodna mi nedjelja? F1 je završio, a ni kod Stankovića nemam što gledati….”, pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Zekanović je poručio u četvrtak tijekom saborske rasprave o izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolest, kako je protiv COVID potvrda, ali da treba jasno reći da cjepivo spašava ljudske živote.

– Svi vi koji ste za potvrde ili protiv potvrda morate s govornice jasno reći da cjepivo spašava ljudske živote, ne smijete to ostaviti negdje u fusnoti, ljudi zbog vaših stavova završavaju na respiratoru – kazao je Zekanović prozvavši dio političara, ali i predsjednika Republike Zorana Milanovića.

jegove izjave nisu se svidjele kolegama iz Hrvatskih suverenista koji su ga odmah smijenili s mjesta predsjednika njihova kluba zastupnika, prenosi Večernji.

Ivica R

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here