Saturday, October 16, 2021
HomePremium SadržajIzvor blizak Vukoviću i Samodolu tvrdi: Možemo! su sekta koja provodi svoje...

Izvor blizak Vukoviću i Samodolu tvrdi: Možemo! su sekta koja provodi svoje dogme i ništa ne razumiju o poslovanju

N1 televizija od ljudi bliskih smijenjenim članovima uprave Zagrebačkog holdinga, Nikole Vukovića Ante Samodola, neslužbeno doznaje da je suradnja s Tomislavom Tomaševićem pukla jer su ih gradonačelnik i suradnici sprječavali u radu od prvog dana.

Poručuju da su ih od prvog dana tražili da donose nezakonite odluke. Miješali su im se u kadrovsku politiku. Nisu dozvoljavali da tijekom ljeta rade restrukturiranje kako bi Holding bio funkcionalniji i kako bi poslovanje bilo racionalnije.

Kažu da su upozoravali Tomaševića da će Državna komisija poništiti odluku o poništenju javne nabave za odvoz glomaznog otpada, koji je dobio Pripuz. “Nisu htjeli slušati”, kaže sugovornik N1.

“Oni su sekta koja provodi svoje dogme i ništa ne razumiju o poslovanju”, kažu izvori bliski smijenjenom dvojcu.

Tomislav Tomašević u utorak je na press konferenciji, u odgovoru na pitanje N1, demantirao gore navedene optužbe, dok u isto vrijeme izvor blizak bivšoj Upravi demantira povećanje plaća direktora, odnosno njihovih koeficijenata, s četiri na osam na način, kako su objavili mediji. Do promjene koeficijenata je došlo, kaže, ali na racionalniji način.

Podsjetimo, Skupština trgovačkog društva Zagrebački holding na sjednici održanoj u ponedjeljak donijela je odluku o opozivu predsjednika Uprave Nikole Vukovića i člana Uprave Ante Samodola, dok je za predsjednika imenovala Ivana Novakovića.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments