Foto: Screenshot YouTube

Trener Dinama Sergej Jakirović otkrio je razmišljanja nakon poraza 2:1 od Gorice u 12. kolu SuperSport HNL-a.

Dinamo je poveo golom Arijana Ademija (63), ali Gorica je okrenula preko Nikole Vujnovića (70) i Ante Mateja Jurića (90+2).

“Tužan sam nakon ovog poraza. Smatram da smo kontrolirali cijelu utakmicu, krenuli smo dobro od prve minute i imali dobrih akcija. Na tome smo inzistirali. Izmjenama u poluvremenu smo željeli više prodornosti na desnoj strani. Poveli smo i nejasno mi je kako ne možemo obraniti jedan običan centaršut koji je lako obranjiv.

Evidentno je bilo da će tako igrati, ali nismo to napravili. To nam je evidentan problem i to treba reći. Na kraju je utakmica ušla u run ‘n’ gun i tu smo kontrolirali, ali nismo zabili gol i primili smo ga iz kontre. Čestitam Gorici”, rekao je Jakirović u uvodu.

Vidovića je izvadio na poluvremenu?

“Nisam bio zadovoljan njegovom energijom. Stalno je bio u prvoj ili drugoj brzini i to nije bilo dobro. Zato sam ga izvadio.”

Golove je Dinamo dobio nakon individualnih grešaka…

“Da, meni je to tako izgledalo s terena, a kad vidim na televiziji bit ću vjerojatno još više ljut. Ali džaba meni što sam ja ljut jer mi prosipamo bodove. U analizi se sve zna što tko radi, ali uvijek postoji taj ljudski faktor hoćeš li prepoznati situaciju ili nećeš. Mi ih nismo prepoznali i kapitulirali smo.”