JANDROKOVIĆ RASPUDIĆA SPRDAO OKO BROJA GLASOVA: Zaboravio je kako se obrukao na izborima 2016. godine

0
Screenshot N1

Gotovo je postalo pravilo da Aktualni sat u Saboru protekne u burnoj atmosferi, što je očekivano kada je ‘na tapeti’ premijer i čitava Vlada.

No, ne očekuje se baš da će glavni akteri sukoba biti predsjednik Sabora i ostali zastupnici.

Gotovo da nema s kime s Gordan Jandroković danas nije posvađao, a široke ruke bio je i što se opomena tiče.

Jedan od zapaženih sukoba bio je s Mostovim Ninom Raspudićem koji je pitanje ministru, koje je uputio HDZ-ov zastupnik, nazvao naručenim i ulizničkim. Na to je od Jandrokovića zaradio opomenu i nekoliko lekcija o pravu zastupnika da postavlja pitanje, na što se Raspudić ponovno javio s povredom poslovnika.

Poručio je Jandrokoviću da je navedenu vještinu ulizivanja maturirao sa Sanaderom, diplomirao s Kosor, a magistrirao s Karamarkom te je sada doktorira s Plenkovićem.

“Kolega Raspudiću, bilo mi je jako drago kad ste bili u mojoj izbornoj jedinici, pa kada sam ja sam dobio više glasova nego cijela lista. Toliko o vašoj vjerodostojnosti, osobnosti, inteligenciji i svemu što mislite da posjedujete, a ne posjedujete”, odgovorio mu je šef sabora, pri tome zaboravivši crticu iz vlastite političke prošlosti.

Naime, na parlamentarnim izborima 2016. godine Gordan Jandroković je kao drugi na listi HDZ-a u I. izbornoj jedinici dobio samo 808 glasova birača, ali je ušao u Sabor jer je HDZ u toj izbornoj jedinici osvojio pet mandata – donosi Dnevno.hr 

 

dp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here