Foto: screenshot HRT

Željko Kerum komentirao je izjavu splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića o gledanju Europskog prvenstva na javnim površinama koji je rekao kako ‘svi znaju da je u Hrvatskoj bitan samo Hajduk i zapitao se zašto bi se televizori vadili za neki Euro?!

‘Dragi prijatelji, za par dana počinje Europsko prvenstvo. Nadam se da ćemo dobro proć. Čitam huškačku izjavu Ivoševića i nerviram se. Glupo i neljudski omalovažava reprezentaciju i sve koji navijaju za Hrvatsku. Naravno pokušava se sakrit iza spominjanja Hajduka. Siguran sam da većina navijača Hajduka navija za Hrvatsku. 

Ivoševićevo huškanje i pozivanje navijača na podjele i razdor treba shvatiti ozbiljno.Truje mladost i širi mržnju. Nerviram se čitajući komentare na njegovu izjavu. Ispadamo svi kao ‘bolesni Splićani, orjunaši, Jugoslaveni, debili, mrzitelji svega, navijači Piksija…’ Cijela Hrvatska osuđuje naš grad zbog malog kompleksaša. Split je hrvatski grad i Ivoševiću je dao sve, plaću, očev stan, auto… Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjetite se samo kako je na Svetom Duji nacrtao muško spolovilo ili kako je na najveću srpsku slavu 15. 09. dijelio nagrade ‘Zlatni kurac’. U svim europskim gradovima pratit će se prvenstvo i gledat utakmice u centru grada, a samo u Splitu ne jer je tako odlučio jedan kompleksaš. Prestrašno!

Živili Kerum!’, objavio je Kerum.